Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid du har på din rejse, kan det ikke lade sig gøre at nå det hele på én gang.

Det kan vi heller ikke på én aften, så derfor vil fokus ligge på østkystens naturperler og hyggelige byer - herunder Sydney, strandene og Great Barrier Reef, Hjertet af Australien (Red center) og det sydlige Australien, hvor vi primært kigger på området mellem Melbourne og Adelaide. Her kommer vi forbi Great Ocean Road, fantastiske nationalparker, vinområder og masser af dyreliv på Kangaroo Island.

Undervejs fortæller vi om forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser, som du ikke må gå glip af. Du kommer også til at høre lidt om sæson og budget, og forhåbentlig går du fra foredraget med en masse god inspiration og brugbar viden om Australien som rejsedestination.

Australien er et rejsemål, der passer til alle - om du ønsker at udforske landet som backpacker, sammen med familien eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig aften og fortælle om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Katrine Dumstrei og Anne Frederiksen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Anne Frederiksen, Rejsekonsulent

Anne Frederiksen

Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei, Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top