Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen i Ecuador starter i Quito, som er verdens højst beliggende hovedstad. Herfra går turen videre til Otavalo, hvor du kan få rygsækken fyldt godt med souvenirers efter en dag på Sydamerikas største marked i byen. Oplev vildt dyreliv ude i den dybe Amazonasjungle, få pulsen op i adventurebyen Banos, lær at danse salsa i Cuencas smukke bydele, hop i vandrestøvlerne og tag ud på en vandretur i Cajas Nationalpark, og prøv kræfter med surfing på bølgerne langs Montanitas strande.

Rejsen går nu videre til Galapagos-øerne - en magisk vulkansk ø-gruppe beliggende i Stillehavet, der byder på enestående natur og dyreliv. Galapagos er så unik, at det ikke kan sammenlignes med noget andet sted på kloden, og som næsten ikke kan beskrives med ord - det er et sted, der skal opleves!

Denne aften vil vi også gennemgå praktiske ting såsom bedste rejsesæson, budget, rejselængde og forskellige rejseformer i områderne.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Michael og Katrine

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Katrine Dumstrei, Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei

Rejsekonsulent

Michael Daater Iversen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top