Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Ecuadors hovedstad Quito, som ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3000 meters højde og lige midt på ækvatorlinjen. Fra Quito rejser vi dybt ind i den storslåede Amazonas regnskov for at mærke regnskovens puls og kigge efter spændende dyr og planter. Her befinder vi os nemlig i et af de områder i verden, hvor biodiversiteten er allerhøjest.

Adventure-oplevelser, natur og afslapning går hånd i hånd på vores næste stop i tågeskoven Mindo, hvor der kan spottes mere end 550 forskellige fuglearter, der lever i området.
Prøv kræfter med ziplining, canyoning, mountain bike, gode vandreruter og tubing på Mindo river. Efter pulsen er kommet op, slappes der af i lodgens jacuzzi til lyden af kolibriernes vingeslag.

Med ny energi og en masse oplevelser i bagagen fortsætter vi videre forbi Quilotoa til Cotopaxi. Her skifter klimaet fra regnskovens høje luftfugtighed og varme til Andesbjergenes kølige og tynde luft. Cotopaxi Nationalparken er fuld af åbne vidder, vilde heste og verdens højeste aktive sneklædte vulkan, - et must see når man er på disse kanter.

Når man tænker på Ecuador, er det svært at overse Ecuadors absolut største perle – nemlig Galapagosøerne. Dette sted er så unikt og kan ikke sammenlignes med andre steder i verden.
Bare det at sætte sine fødder på Galapagos er i sig selv en stor oplevelse. Her forsøger man at holde turismen nede med strenge regler og dyre indrejsetilladelser, for derved at kunne bibeholde den helt unikke natur, som minder om en anden verden, og et dyreliv der ikke kender til menneskets tilstedeværelse. Vi skal både på ø-hop på de tre hovedøer; Isabela, Santa Cruz og San Cristobál, men også afsted på et spændende katamaran-cruise, som vil tage os ud på et natur- og dyreeventyr af de helt store.

Jeg glæder mig til at se jer!

Venlig hilsen
Tonny Højmose Meldgaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 15-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top