Se nyhedsbrevet i en browser
 

NU LAVER VI OGSÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER TIL PORTUGAL

Portugal er det nyeste skud på stammen i vores portefølje af spændende rejsedestinationer i Europa😍

Portugal er en perfekt destination til surfing i Atlanterhavets bølger, trekking langs kysten, på Madeira eller Azorerne, roadtrip med familien og meget mere. På din rejse, kan du desuden besøge små, hyggelige byer, og besøge vingårde, hvor du kan smage den portugisiske vin og portvin, samt mæske dig i lokale specialiteter og seafood. For ikke at tale om landets mange smukke strande!

Lyder det som opskriften på din sommerferie i 2021?

Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere! Du kan også booke et gratis møde med en rejsekonsulent🤗

PS: Husk at vi har TRYGHEDSGARANTI på alle rejser i 2021 fra 1. marts 2021!

Se hvad du blandt andet kan opleve i Portugal

Roadtrip i camper langs Spaniens kyster

- 15 dage fra kr. 7.795 pr. person v. 2 pers. - inkl. fly
Nyd den ultimative frihed med en camper på din rejse i Spanien - fra Barcelona i nord til Sevilla i syd langs den spanske østkyst. Undervejs kan du nyde de mange lækre sandstrande, udforske de historiske byer, prøve kræfter med adventureoplevelser og dykke ned i den populære spanske madkultur.

Læs mere om rejsen og få tilbud her!

Surfer-eventyr i Portugal

- 8 dage fra kr. 6.995 pr. person v. 2 pers. - inkl. fly
Er du til adventure, og har du lyst til at prøve kræfter med surfing? Så tag med på Lapoints fede surfcamp i Portugal! Portugals vestkyst er et rent paradis for surfere, og kendt som Europas surf-hovedstad, med perfekte bølger og flotte sandstrande. Surfcampen byder på masser af hygge og socialt samvær sammen med dine nye surfervenner🏄‍♀️

Er du nysgerrig på surfer-eventyr i Portugal? Så se mere her!

Aktivt kør-selv eventyr i Spanien

- 11 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers. - inkl. fly
Elsker du rejser med masser af aktive oplevelser? Så er denne kør-selv ferie lige noget for dig! På rejsen skal du nemlig surfe i San Sebastian, vandre i nationalparken Aigüestortes i Estany de Sant Maurici samt rappelle og riverrafte ved Espot i Pyrenæerne! Til slut på rejsen har du tid til at opleve Barcelona, både på egen hånd, og på en inkluderet cykeltur.

Læs mere om rejsen og få tilbud her!

Kør-selv ferie i Andalusien med familien

- 14 dage fra kr. 7.995 pr. voksen v. 2 voksne og 2 børn, børnepris fra kr. 5.795 - inkl. fly
Dette familieeventyr begynder i Malaga og slutter af ved solkysten Costa del Sol, hvor I både kan nyde strand og by. På rejsen har vi sørget for lejebil samt overnatningerne i Malaga, Ronda, Cadiz, Sevilla og Costa del Sol. I skal også på en tur i Doñana nationalpark og en bådtur på floden Guadalquivir. Hvad I derudover ønsker at opleve, er helt op til jer🤩

Læs mere om rejsen og få tilbud her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021🌏

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021? Så kan du trygt bestille din rejse til hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på booking af alle rejser med afrejse efter 1. marts 2021!

Køber du en pakkerejse hos os med afrejse efter 1. marts 2021, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om Tryghedsgarantien her!