Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Tryghedsgaranti: Til dig der køber rejse til 2021 og 2022

Køber du en pakkerejse med afrejse fra 1. juli til 31 august 2021, kan du få dit fulde indbetalte beløb retur minus en selvrisiko, såfremt der 7 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse. Selvrisikoen er på 500,- DKK per person på rejsen.

Køber du en pakkerejse med afrejse fra 1. september og frem, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 7 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Produkter der er forbrugte/påbegyndte som f.eks. afbestillingsforsikring eller internationale studiekort m.m. kan vi ikke efterfølgende refundere.

Rejseforbud betragtes som værende, at Udenrigsministeriet har givet destinationen enten ”orange” eller ”rød” farve i deres rejsevejledning. Er landet derimod ”grønt” eller ”gult” i Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil en annullering være omfattet af normale afbestillingsregler og gebyrer, da rejsen i såfald kan gennemføres.


Vil du høre mere om Tryghedsgarantien, så kontakt os på 70 20 19 15.


Vær opmærksom på at tryghedsgarantien kun gælder for rejser op til 9 personer. Grupperejser er således ikke omfattet af garantien. Backpacker Adventure og Aktive rejser med dansk rejseleder er dog omfattet.
Tryghedsgaranti

Forsikringsdækning med ekstra gode vilkår

Vi har forhandlet os til nogle særlige forsikringsvilkår hos Europæiske Rejseforsikring, som de ikke selv tilbyder deres direkte kunder. Det vil sige, at du kun opnår denne dækning, hvis du køber forsikringen direkte hos din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau. Læs mere om dækningen for henholdsvis afbestillingsforsikring og rejseforsikring nedenfor.


Afbestillingsforsikring:
Køber du en afbestillingsforsikring hos Jysk Rejsebureau, er dækning af Covid-19 inkluderet på samme vis som andre akut opståede sygdomme. Det betyder, at hvis du på afrejsetidspunktet er testet positiv for Covid-19, er du dækket i forhold til at afbestille din rejse.


Rejseforsikring:
Køber du en rejseforsikring hos Jysk Rejsebureau, er din dækning normalt afhængig af, hvilken rejsevejledning Udenrigsministeriet har til din destination på afrejsetidspunktet.

Vi tilbyder nu i samarbejde med Europæiske en rejseforsikring, der dækker selvom det land du rejser til har ’orange’ eller ’rød’ farve hos Udenrigsministeriet såfremt rejsevejledningen og dens farve er grundet Covid 19.

Skulle rejsevejledningen til dit rejsemål være ’grøn’ eller ’gul’ på udrejsetidspunktet og ændrer rejsevejledningen status til ’orange’ eller ’rød’ på din destination, mens du er ude at rejse, dækkes du fortsat såfremt ændringen i rejsevejledningen skyldes Covid-19.


Vil du høre mere om ovenstående forsikringer, så kontakt os på 70 20 19 15.


Alle rejser købt af Jysk Rejsebureau er dækket af den danske rejsegarantifond.
Til top