Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
Tryghedsgaranti: Til dig der køber rejse til 2021

Køber du en pakkerejse med afrejse fra 1. marts i 2021, tilbyder vi nu at du kan få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Produkter der er forbrugte/påbegyndte som f.eks. afbestillingsforsikring eller internationale studiekort m.m. kan vi ikke efterfølgende refundere.

Rejseforbud betragtes som værende, at Udenrigsministeriet har givet destinationen enten ”orange” eller ”rød” farve i deres rejsevejledning. Er landet derimod ”grønt” eller ”gult” i Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil en annullering være omfattet af normale afbestillingsregler og gebyrer, da rejsen i såfald kan gennemføres.


Vil du høre mere om Tryghedsgarantien, så kontakt os på 70 20 19 15.

Tryghedsgaranti

Forsikringsdækning med ekstra gode vilkår

Vi har forhandlet os til nogle særlige forsikringsvilkår hos Europæiske Rejseforsikring, som de ikke selv tilbyder deres direkte kunder. Det vil sige, at du kun opnår denne dækning, hvis du køber forsikringen direkte hos din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau. Læs mere om dækningen for henholdsvis afbestillingsforsikring og rejseforsikring nedenfor.


Afbestillingsforsikring:
Køber du en afbestillingsforsikring hos Jysk Rejsebureau, er dækning af Covid-19 inkluderet på samme vis som andre akut opståede sygdomme. Det betyder, at hvis du på afrejsetidspunktet er testet positiv for Covid-19, er du dækket i forhold til at afbestille din rejse.


Rejseforsikring:
Køber du en rejseforsikring hos Jysk Rejsebureau, er din dækning betinget af, hvilken rejsevejledning Udenrigsministeriet har til din destination på afrejsetidspunktet.
Er landet ’orange’ eller ’rød’ på afrejsedagen, vil din rejseforsikring ikke dække – her har du til gengæld Jysk Rejsebureaus egen tryghedsgaranti, der sikrer dig, at du får alle pengene igen.
Er landets status derimod ’grøn’ eller ’gul’, så dækker rejseforsikringen efter helt normale betingelser. Hvis rejsevejledningen ændrer status til ’orange’ eller ’rød’ på din destination, mens du er ude at rejse, dækkes du fortsat yderligere 14 dage af din rejseforsikring i området. Du har derfor god tid til at rejse hjem eller videre til en anden destination, der er ’grøn’ eller ’gul’.

Farverne på status for landet er vurderet af Udenrigsministeriet (UM). Orange eller rød betyder, at du som kunde har hæveret såfremt du er omfattet af pakkerejseloven, og at UM ikke anbefaler at rejse til landet. Grønt eller gult betyder, at man kan rejse til landet, og at du derfor kun kan annullere rejsen mod vores almindelige annulleringsregler. Jysk Rejsebureau og Europæiske Rejseforsikring følger altid UMs vejledning.


Vil du høre mere om ovenstående forsikringer, så kontakt os på 70 20 19 15.


Alle rejser købt af Jysk Rejsebureau er dækket af den danske rejsegarantifond.
Til top