Info om din rejse og Covid-19 Læs mere

Tryghedsgaranti: Til dig der køber rejse


Køber du en pakkerejse til lande udenfor EU og Schengen med mere end 35 dage til afrejse, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 35 dage før afrejse fra Danmark er væsentlige indrejserestriktioner grundet Covid-19 og rejsen derfor ikke kan gennemføres.

På 35. dagen før afrejse kontakter vi jer og således tages stilling til om rejsen kan gennemføres eller ej. Vælger du på trods af de gældende indrejserestriktioner at rejse alligevel, vil en annullering efter 35-dages fristen være omfattet af vores almindelige afbestillingsregler. Ønsker du at afbestille tidligere end 35 dage før afrejse er vores almindelige afbestillingsregler også gældende.
Tryghedsgarantien dækker f.eks. hvis der ikke er åben for at man kan søge visum, hvis man skal i længerevarende karantæne ved indrejse eller hovedparten af de oplevelser og serviceydelser man har købt gennem Jysk Rejsebureau ikke kan leveres/opleves, f.eks. på grund af lokale restriktioner.

Køber du en pakkerejse til en destination eller et område som på købstidspunktet iflg. Udenrigsministeriets rejsevejledninger er "grøn" eller "gul" og som efterfølgende ændrer status til "orange" eller "rød" vil du med afsæt i pakkerejseloven have krav på at få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt Udenrigsministeries rejsevejledning op til afrejsetidspunktet fra Danmark, fortsat er ”orange” eller ”rød”.

Oplevelser og serviceydelser der er forbrugte/påbegyndte som f.eks. afbestillingsforsikring eller internationale studiekort m.m. kan vi ikke efterfølgende refundere.

Vigtigt: Forudsætningen for at kunne benytte Tryghedsgarantien er, at du er vaccineret. Garantien gælder for udvalgte destinationer i udvalgte perioder. Det fremgår af dit tilbud såfremt du har tryghedsgaranti på din rejse.

Vil du høre mere om Tryghedsgarantien, så kontakt os på 70 20 19 15.


Vær opmærksom på at tryghedsgarantien kun gælder for rejser op til 9 personer, dog med undtagelse af Backpacker Adventure og Aktive rejser med dansk rejseleder som også er dækket. Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde af lign. garanti, på grupperejser over 9 personer.

Forsikringsdækning med ekstra gode vilkår

Vi har forhandlet os til nogle særlige forsikringsvilkår hos Gouda- og Europæiske Rejseforsikring, som de ikke selv tilbyder deres direkte kunder. Det vil sige, at du kun opnår denne dækning, hvis du køber forsikringen direkte hos din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau. Læs mere om dækningen for henholdsvis afbestillingsforsikring og rejseforsikring nedenfor.


Afbestillingsforsikring:
Køber du en afbestillingsforsikring hos Jysk Rejsebureau, er dækning af Covid-19 inkluderet på samme vis som andre akut opståede sygdomme. Det betyder, at hvis du på afrejsetidspunktet er testet positiv for Covid-19, er du dækket i forhold til at afbestille din rejse. Vi tilbyder afbestillingsforsikring i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring.


Rejseforsikring:
Køber du en rejseforsikring hos Jysk Rejsebureau, er din dækning normalt afhængig af, hvilken rejsevejledning Udenrigsministeriet har til din destination på afrejsetidspunktet.

Vi tilbyder nu i samarbejde med Gouda en rejseforsikring, der dækker selvom det land du rejser til har ’orange’ eller ’rød’ farve hos Udenrigsministeriet såfremt rejsevejledningen og dens farve er grundet Covid 19.

Skulle rejsevejledningen til dit rejsemål være ’grøn’ eller ’gul’ på udrejsetidspunktet og ændrer rejsevejledningen status til ’orange’ eller ’rød’ på din destination, mens du er ude at rejse, dækkes du fortsat såfremt ændringen i rejsevejledningen skyldes Covid-19.


Vil du høre mere om ovenstående forsikringer, så kontakt os på 70 20 19 15.


Alle rejser købt af Jysk Rejsebureau er dækket af den danske rejsegarantifond.


(SIDST OPDATERET 18. OKTOBER 2021)
Til top