Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag på studierejse til Island i 2020 og 2021

- Vi giver her 5 bud på den perfekte oplevelse på studieturen til Island
Island er nu åbnet op for danske turister og derfor kan I faktisk komme på studietur til Island allerede til efteråret 2020.

I kan komme på studietur til Reykjavik i 5 dage fra 2.995 kr. pr. person.
Læs mere om studieturen her

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi jeres studierejse i samarbejde med jer, og i dette nyhedsbrev giver vi 5 bud på den perfekte oplevelse på studieturen til Island, som I uden tvivl vil huske i lang tid fremover. I kan vælge at tilkøbe en eller flere af oplevelserne nedenfor til jeres studietur i Island.

Kontakt os på 70 20 19 15 eller book et telefonmøde allerede i dag, hvis I ønsker en snak om jeres næste studierejse.


Book et telefonmøde med en rejsekonsulent

#1 Hvalsafari

Det er en helt særlig oplevelse at komme på hvalsafari i Island. På sejlturen, i det iskolde farvand, kan I både være heldige at spotte pukkelhvaler, vågehvaler, spækhuggere, delfiner og nogen gange blåhvaler.

#2 Offroad med lastbil

Tag med de store offroad lastbiler på en køretur i det kuperede, snedækkede terræn. Fra lastbilen har I en helt fantastisk panoramaudsigt udover det kridhvide landskab, der synes uendeligt, med enorme isbjerge i baggrunden.

#3 Varme kilder

Der er ikke noget bedre end at lade kroppen slappe af efter en aktiv dag i den friske luft og rå natur - og det gøres ikke på en bedre måde end at lade den trætte krop synke ned i en af de naturlige varme kilder, som den vulkanske undergrund har skabt.

#5 Quad bike offroad tur

Tag på offroad tur på quad bikes i det fascinerende og golde islandske landskab. En sjov oplevelse, hvor I både kan nyde naturen og samtidigt få et adrenalinkick.

#6 Tur på hesteryg

Oplev Island på hesteryg med vind i håret og et godt udsyn over landskabet. En hyggelig oplevelse sammen med gruppen, og ikke mindst med de smukke heste.