5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Allerede på køreturen fra lufthavnen til Reykjavik viser øen sit specielle landskab. Her kører man igennem golde lavamarker, og på denne strækning er det oplagt at gøre et stop ved ”Den Blå Lagune”. Den Blå Lagune ligger i et lavafelt, og er stedet hvor I kan svømme rundt i de mineralholdige varme kilder som pga. mineralsalte og alger har sin smukke blå farve. En oplevelse I skal have med, når I besøger Island.

I Reykjavik bør I besøge byens smukke koncert- og operahus, Harpa, som er tegnet af Olafur Eliasson. I bør også gå på opdagelse i byens små gader som gemmer på hippe designerbutikker samt gamle hyggelige bygninger fra tiden hvor byen levede af fiskeriindustrien. Reykjavik er en farverig by med masser af historie, og et slaraffenland for folk der interesserer sig for kunst, kultur og gastronomi.

Fra Reykjavik er der ikke langt til store naturoplevelser. Blandt andet er det muligt at tage på hvalsafari, puffinsafari (søpapegøje-safari) og nordlystur. Snyd heller ikke jer selv for en ridetur på de smukke islandske heste, som er helt unikke for Island.

”Den Gyldne Cirkel” er en heldagstur som viser jer noget af Islands unikke natur. På turen oplever I det geotermiske område, Geysir, hvor undergrunden bobler af termisk aktivitet og hvor der med jævne mellemrum skyder en fontæne af vand mange meter op i luften. I kommer også forbi Gullfoss, det største og mest spektakulære vandfald på Island. Her kan man ikke blive andet end betaget ved at iagttage det 32 meter høje vandfald som styrter med voldsom kraft ned i en kløft, hvis vægge er op til 70 meter høje. På turen oplever I også Thingvellir, stedet hvor man tydeligt kan se grænsen mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader. Stedet er historisk kendt da Altinget holdt til her, og i dag er det også registreret på UNESCO's verdensarvsliste.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Reykjavik 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Reykjavik t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En cykeltur rundt i Reykjavik er en anbefalelsesværdig oplevelse og en fed måde at få en præsentation af byen. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Værd at vide om Island

Få info og fakta om studierejsen til Island lige her!

Island - kontrasternes land

Island er ikke som andre steder i verden, og netop derfor er det oplagt at tage til Island på studietur. På Island er den storslåede natur, den moderne kulturscene og de gamle sagaer smeltet sammen på en måde, som du ikke kan undgå at blive betaget af. Island er kontrasternes land og en kæmpe oplevelse, uanset om du rejser hele øen rundt eller blot har nogle dage i hovedstaden Reykjavik.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Den Blå Lagune er et must på jeres studietur til Island

En studietur til Island er ikke fuldendt uden et besøg til Den Blå Lagune. Det geotermiske spa er en af Islands mest populære attraktioner, og det er ikke uden grund. Den Blå Lagune er nemlig kendt for varmt og mineralholdigt saltvand, der efter sigende også har helbredende egenskaber. Vandet er konstant mellem 37 og 39 grader, og det gør det til et godt sted at slappe af efter en dag med faglige studieaktiviteter.

Lagunen er omgivet af et månelignende landskab, der giver en helt unik og næsten overjordisk oplevelse. Svøm i det varme vand, få en mudder-ansigtsmaske og nyd den fantastiske udsigt.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Udforsk Islands geologiske vidundere

En studietur til Island er en god mulighed for at udforske landets geologiske vidundere, og det tilføjer også et fagligt program til turen. Og her vil et besøg til Den Gyldne Cirkel give store naturoplevelser, der i dén grad giver indblik i den islandske natur.

Thingvellir nationalpark er et sandt geologisk vidunder. Parken, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er det eneste sted i verden, hvor du kan se de tektoniske plader mellem Europa og Nordamerika. Her kan du vandre langs kløfterne og opleve den rå naturkraft på nærmeste hold.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Unikke naturoplevelser på jeres studietur til Island

Vandfaldet Gullfoss er en anden naturoplevelse, I ikke vil gå glip af på jeres studietur til Island. Vandfaldets enorme kraft og flotte syn vil tage pusten fra enhver. I bør også lægge vejen forbi Geysir, som er varme kilder, hvor I kan opleve undergrundens termiske aktiviteter og være heldige at se spruttende gejsere.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Lad os hjælpe jer med jeres studietur til Island

Hos Jysk Rejsebureau er vores mission at gøre jeres studietur til Island så gnidningsfri og mindeværdig som muligt. Vi forstår, at en studietur indebærer mere end blot at booke fly og overnatninger. Det er en helhedsoplevelse, hvor hvert eneste element skal være nøje planlagt for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres tid på Island. Udover at booke fly, overnatninger og transport kan vi eksempelvis sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, booke lokal transport og meget mere. Vores rejsekonsulenter er altid klar til at lytte til jeres specifikke ønsker og behov. Uanset om det er en bestemt aktivitet, et besøg til et specifikt sted eller en unik oplevelse, I ønsker at inkludere i jeres rejseprogram, vil vi gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker med et skræddersyet tilbud.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island
faq

Hvordan kommer man fra Keflavik ind til Reykjavik?

Cirka 30 minutter efter hver landing i lufthavnen afgår der en bus mod Reykjavik (Flybus) – billetter kan bestilles på nettet. Alternativt kan vi være behjælpelig med en private transfer.

Hvilke udflugter anbefaler I?

Man kan ikke sige Island uden at sige The Golden Circle. Turen kan kombineres med stop ved f.eks. Kerid Crater eller Secret Lagoon. Vi kan være behjælpelig med busleje samt en guide, hvis gruppen er interesseret i dette.

Anbefaler I et besøg ved Blue Lagoon?

Blue Lagoon er uden tvivl en stor oplevelse selvom det er blevet meget turistet. Der findes glimrende alternativer i form af Sky Lagoon eller Secret Lagoon.

Hvordan er vejret på Island?

Det er muligt at rejse til Island hele året rundt. Grundet Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 12-20°C. I denne periode er dagene lange, og i juni og juli måned går solen stort set aldrig ned. I januar ligger gennemsnittemperaturen på -1°C, og her er det muligt at opleve nordlyset danse på nattehimlen. Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.

Er det muligt at opleve den sydlige del af Island?

På vores tur ”South Shore” tager I den smukke tur hele vejen fra Reykjavik og langs den sydvestlige del af Island ned til Vík. Undervejs gør i stop ved bl.a. vandfaldende Seljalandsfoss og Skogafoss inden I rammer Vík. Her har I mulighed for at besøge ”Black Sand Beach”.

Vi skræddersyer studierejser til Island lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Island, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top