Søg
Søg
Gejsere, Island
Studietur

Island - Reykjavik

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.995,-

Varighed: 5 dage

Island er ikke som andre steder i verden. På Island er den storslåede natur, den moderne kultur scene samt de gamle sagaer, smeltet sammen på en måde som man ikke kan undgå at blive betaget af. Island er kontrasternes land og en kæmpe oplevelse uanset om man rejser hele øen rundt, eller blot har nogle dage i Reykjavik og omegn.

Allerede på køreturen fra lufthavnen til Reykjavik viser øen sit specielle landskab. Her kører man igennem golde lavamarker, og på denne strækning er det oplagt at gøre et stop ved ”Den Blå Lagune”. Den Blå Lagune ligger i et lavafelt, og er stedet hvor I kan svømme rundt i de mineralholdige varme kilder som pga. mineralsalte og alger har sin smukke blå farve. En oplevelse I skal have med, når I besøger Island.

I Reykjavik bør I besøge byens smukke koncert- og operahus, Harpa, som er tegnet af Olafur Eliasson. I bør også gå på opdagelse i byens små gader som gemmer på hippe designerbutikker samt gamle hyggelige bygninger fra tiden hvor byen levede af fiskeriindustrien. Reykjavik er en farverig by med masser af historie, og et slaraffenland for folk der interesserer sig for kunst, kultur og gastronomi.

Fra Reykjavik er der ikke langt til store naturoplevelser. Blandt andet er det muligt at tage på hvalsafari, puffinsafari (søpapegøje-safari) og nordlystur. Snyd heller ikke jer selv for en ridetur på de smukke islandske heste, som er helt unikke for Island.

”Den Gyldne Cirkel” er en heldagstur som viser jer noget af Islands unikke natur. På turen oplever I det geotermiske område, Geysir, hvor undergrunden bobler af termisk aktivitet og hvor der med jævne mellemrum skyder en fontæne af vand mange meter op i luften. I kommer også forbi Gullfoss, det største og mest spektakulære vandfald på Island. Her kan man ikke blive andet end betaget ved at iagttage det 32 meter høje vandfald som styrter med voldsom kraft ned i en kløft, hvis vægge er op til 70 meter høje. På turen oplever I også Thingvellir, stedet hvor man tydeligt kan se grænsen mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader. Stedet er historisk kendt da Altinget holdt til her, og i dag er det også registreret på UNESCO's verdensarvsliste.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Rykjavik 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Reykjavik t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: