5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Allerede på køreturen fra lufthavnen til Reykjavik viser øen sit specielle landskab. Her kører man igennem golde lavamarker, og på denne strækning er det oplagt at gøre et stop ved ”Den Blå Lagune”. Den Blå Lagune ligger i et lavafelt, og er stedet hvor I kan svømme rundt i de mineralholdige varme kilder som pga. mineralsalte og alger har sin smukke blå farve. En oplevelse I skal have med, når I besøger Island.

I Reykjavik bør I besøge byens smukke koncert- og operahus, Harpa, som er tegnet af Olafur Eliasson. I bør også gå på opdagelse i byens små gader som gemmer på hippe designerbutikker samt gamle hyggelige bygninger fra tiden hvor byen levede af fiskeriindustrien. Reykjavik er en farverig by med masser af historie, og et slaraffenland for folk der interesserer sig for kunst, kultur og gastronomi.

Fra Reykjavik er der ikke langt til store naturoplevelser. Blandt andet er det muligt at tage på hvalsafari, puffinsafari (søpapegøje-safari) og nordlystur. Snyd heller ikke jer selv for en ridetur på de smukke islandske heste, som er helt unikke for Island.

”Den Gyldne Cirkel” er en heldagstur som viser jer noget af Islands unikke natur. På turen oplever I det geotermiske område, Geysir, hvor undergrunden bobler af termisk aktivitet og hvor der med jævne mellemrum skyder en fontæne af vand mange meter op i luften. I kommer også forbi Gullfoss, det største og mest spektakulære vandfald på Island. Her kan man ikke blive andet end betaget ved at iagttage det 32 meter høje vandfald som styrter med voldsom kraft ned i en kløft, hvis vægge er op til 70 meter høje. På turen oplever I også Thingvellir, stedet hvor man tydeligt kan se grænsen mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader. Stedet er historisk kendt da Altinget holdt til her, og i dag er det også registreret på UNESCO's verdensarvsliste.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Reykjavik 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Reykjavik t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En cykeltur rundt i Reykjavik er en anbefalelsesværdig oplevelse og en fed måde at få en præsentation af byen. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Katrine Agerkvist Marthinus

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top