Se nyhedsbrevet i en browser
 

Skal studierejsen i 2021 gå til USA?

- Tag f.eks. på studietur til New York, Washington eller Chicago
Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave fede studierejser med masser af fagligt indhold og spændende lokale oplevelser. I kan blandt andet tage på studietur til New York, Washington, Chicago, Miami, Los Angeles eller San Francisco - og vi skræddersyer den optimale studierejse i samarbejde med jer.

Med vores samarbejdspartnere i USA kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele. Vi glæder os til at planlægge studierejsen til USA sammen med jer.

Kontakt os på 70 20 19 15 eller book et telefonmøde allerede i dag, hvis I ønsker en snak om jeres næste studierejse.


Book et telefonmøde med en rejsekonsulent

Studierejse til Chicago

- 6 dage fra 5.595 kr. pr. person
Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til New York

- 6 dage fra 4.550 kr. pr. person
New York er kendt som byen der aldrig sover og som Frank Sinatra synger får man lyst til at være en del af den. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USA's mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til Washington

- 6 dage fra 5.150 kr. pr. person
Washington DC (District of Columbia) er USA’s forbundshovedstad og er bygget med det ene formål at være hovedstad. Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til Miami

- 7 dage fra 6.495 kr. pr. person
Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler, Key West og The Everglades.

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til Los Angeles

- 7 dage fra 5.350 kr. pr. person
Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder, man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til San Francisco

- 7 dage fra 5.995 kr. pr. person
San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser, herunder den berømte fængelsø, Alcatraz, og Golden Gate Bridge.

Læs mere og få tilbud her