Se nyhedsbrevet i en browser
 

VI GIVER DIG 6 BUD PÅ DEN ULTIMATIVE CAMPERFERIE DOWN UNDER😍☀️🚐

Går du med drømmen om at opleve Australien eller New Zealand til vinter? Måske køre rundt i din egen camper? Se Australiens kænguruer, rå kyststrækninger og ikoniske sights som operahuset i Sydney og Uluru (Ayers Rock)? Eller se gletsjere og vulkaner, ro i kajak og river rafte i New Zealand?

I dette nyhedsbrev har vi udvalgt seks camperrejser "Down Under", som du kan lade dig inspirere af. Har du brug for at høre lidt mere om de forskellige rejser, så ring til og få en uforpligtende snak med en af vores Australien- eller New Zealand-eksperter på 70 20 19 15

Vi glæder os til at sammensætte en fantastisk rejse til dig!🤗

BOOK ET MØDE MED EN REJSEKONSULENT HER

New Zealand i luksuscamper

- 26 dage fra kr. 17.495 pr. person v. 2 pers.
Nyd friheden i din egen autocamper med ekstra komfort på denne kør-selv ferie rundt i New Zealands smukke natur. Her venter hyggelige byer, fabelagtige strande og masser af vandremuligheder.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Familierejse til New Zealand og Thailand

- 35 dage fra kr. 22.995 pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 14.995
Tag familien med på kør-selv ferie i New Zealand og nyd friheden, den venlige befolkning og den enestående natur i egen autocamper. På hjemvejen gøres stop i skønne Thailand, hvor der står ø-ferie på programmet.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Familietur i New Zealand

- 30 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 7.195
En familierejse til New Zealand giver store oplevelser for både store og små. Med en autocamper finder I både frihed og fleksibilitet til at opleve fantastiske New Zealand i jeres helt eget tempo.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Med familien på eventyr i Australien

- 21 dage fra kr. 13.495 pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 8.995
Tag familien med på en aktiv camper-ferie i Australien. Surf ved Bondi Beach, oplev Australiens vilde dyr og snorkel på verdens største koralrev.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Camper-eventyr i Vestaustralien

- 22 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers.
Vestaustralien er for de eventyrlystne! Her finder du få turister, den rå outback, et varieret dyreliv, god dykning/snorkling, fantastisk vin, god surfing samt spændende aboriginal-kultur.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Australien i luksuscamper

- 30 dage fra kr. 21.495 pr. person v. 2 pers.
Nyd friheden i din egen luksus-autocamper langs Australiens østkyst. Her venter hyggelige byer, outback, fabelagtige strande, masser af vandremuligheder, verdens ældste regnskov og fantastisk snorkling på Great Barrier Reef.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Se vores mange rejsewebinarer og foredrag🌍

- Tilmeld dig nedenfor. Det er gratis!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende webinarer og foredrag om Australien og New Zealand. Det er gratis at deltage - du skal bare huske at tilmelde dig. Se webinarerne og foredragene nedenfor, og tilmeld dig ved at klikke på det, du gerne vil deltage i.


Webinarer:
Torsdag d. 27. maj kl. 17:30 - Australien
Mandag d. 27. september kl. 17:30 - New Zealand

Foredrag i butikken i Aalborg:
Tirsdag d. 8. juni kl. 18:00 - New Zealand

Foredrag i butikken i København:
Tirsdag d. 17. august kl. 18:00 - Australien

Foredrag i butikken i Kolding:
Torsdag d. 23. september kl. 18.00 - New Zealand

Se en oversigt over alle webinarer og foredrag her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser med afrejse efter 1. maj 2021!

Køber du en pakkerejse med afrejse fra 1. juli til 31 august 2021, kan du få dit fulde indbetalte beløb retur minus en selvrisiko, såfremt der 7 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse. Selvrisikoen er på 500,- DKK per person på rejsen.

Køber du en pakkerejse med afrejse fra 1. september og frem, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 7 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her!