Se nyhedsbrevet i en browser
 

REJSER MED BØRN🌏✈️❤️

- Tag dine børn med ud på eventyr😍
Børn er nysgerrige, umiddelbare og møder verden med åbne arme - de små er derfor den bedste billet til lokalkontakt. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Fremmede kulturer og lande er derfor en opdagelsesrejse for både børn og voksne.

I dette nyhedsbrev har vi sammensat nogle rejser, der er specielt familieegnede og indeholder en blanding af aktive oplevelser, kulturoplevelser og afslappende badeferie.

Er du blevet nysgerrig på hvad du kan opleve med børn? så ring til os og få en uforpligtende snak med en af vores rejseeksperter på 70 20 19 15.

Vi glæder os til at sammensætte din rejse med familien😄

Se alle vores mest familievenlige rejser til hele verden her

Familieeventyr i det vestlige USA🤙

- 14 dage fra kr. 12.495 pr. pers., børnepris fra kr. 5.495
Tag med familien på eventyr til vest USA! Vi har tilpasset ruten, så der er noget for alle i familien: storbyer, nationalparker, strande, wildlife, shopping og meget mere. Oplev San Francisco, Monterey, Yosemite, Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles😍

Læs mere og få tilbud her

Med familien på Færøerne💚

- 8 dage fra kr. 8.495 pr. pers., børnepris fra kr. 5.995
Der venter masser af børnevenlige oplevelser i Færøernes friske luft og grønne natur. Turen tager højde for børnefamiliens behov for fleksibilitet, og turene opleves i børnehøjde.

Læs mere og få tilbud her

Bali og Gili Air for familien🐠

- 16 dage fra kr. 11.595 pr. pers., børnepris fra kr. 8.895
På denne dejlige og familievenlige rundrejse oplever I Bali og Gili Islands, og med ganske få stop på vejen. Glæd jer til at få indsigt i Indonesiens spændende kultur og opleve skøn natur og smukke bountystrande.

Læs mere og få tilbud her

Med familien til Mauritius☀️

- 11 dage fra kr. 12.995 pr. pers., børnepris fra kr. 9.995
Tag familien med til skønne Mauritius og nyd kvalitetstid sammen på et familievenligt resort ved det azurblå Indiske Ocean. Glæd jer til en bekymringsfri rejse, hvor I kan hygge jer på de eksotiske strande og lege med ungerne i hotellets børnevenlige pool.

Læs mere og få tilbud her

Med familien på campereventyr i Island🚐

- 10 dage fra kr. 9.495 pr. pers., børnepris fra kr. 1.995
Tag hele familien med i autocamper (motorhome) i Island og oplev landets største highlights som Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Vik, Vatnajökul, Jokulsarlon, Dettifoss, Húsavík, Myvatn, Akureyri, Snæfellsjökull og Reykjavik.

Læs mere og få tilbud her

Familierejse i Japan❤️

- 15 dage fra kr. 21.495 pr. pers., børnepris fra kr. 20.995
Tag hele familien med til Japan og oplev den moderne og farverige storby Tokyo, cykel rundt til de fantastiske templer i Kyoto, udforsk Universal Studios i Kobe, nyd onsen-ophold i Kinosaki, bo på ryokan på øen Miyajima, oplev historiske Hiroshima, m.m.

Læs mere og få tilbud her

På roadtrip med familien i Portugal😎

- 14 dage fra kr. 8.995 pr. pers., børnepris fra kr. 7.499
Oplev det bedste af Portugal på denne familie-kør-selv-rejse! Vi har tilrettelagt ruten samt booket fly og hoteller til jer, så hele familien blot kan nyde ferien og suge alle de flotte landskaber og nye indtryk til jer. På rejsen vil I opleve historiske storbyer, smukke bjerglandskaber, vinmarker og nyde strandene i surfernes paradis.

Læs mere og få tilbud her

Med familien på eventyr i Thailand🌴

- 15 dage fra kr. 13.495 pr. pers., børnepris fra kr. 12.495
Vi har lavet et forslag til dig, der vil have familien med på eventyr i områder af Thailand, der endnu ikke er så besøgte af andre turister. I skal besøge Chiang Mai, køre jeres egen tuk tuk, bo i hytter i junglens trætoppe og slutte af på en lille ukendt ø med kridhvide sandstrande ikke langt fra Bangkok.

Læs mere og få tilbud her

SE VORES KOMMENEDE WEBINARER🌏

- Og tilmeld dig her!
Vi holder løbende webinarer om hele verden. Klik på linket nedenfor på det webinar, du gerne vil tilmelde dig. Det er gratis at deltage🤗

Tirsdag d. 1. juni kl. 17.30 - Thailand med børn

Onsdag d. 2. juni kl. 17.30 - Eventyrlige Usbekistan

Torsdag d. 3. juni kl. 17:30 - Sri Lanka og Maldiverne

Tirsdag d. 22. juni kl. 17:30 - Øst USA

Tirsdag d. 22. juni kl. 19:30 - Roadtrip i Vest USA med stop i New York

Se en oversigt over alle webinarer og foredrag her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser i 2021 og 2022.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her!