Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mange af storbyerne i det østlige USA kan ved første øjekast ligne hinanden, men hver især byder på helt unikke oplevelser. Jeg vil fortælle om sportsbyen Chicago, konkursramte Detroit, historiske Boston, livlige New York og monumenternes by Washington.

Vi skal også opleve den smukke natur ved Niagara Falls på grænsen til Canada, amerikanernes favorit nationalpark Smokey Mountain Nationalpark og sumpområdet Everglades Nationalpark.

Slutteligt vil vi komme omkring charmerende sydstatsbyer, og selvfølgelig Florida med et væld af forlystelsesparker, smukke strande og storbyen Miami, hvor der altid er liv og glade dage på den kendte South Beach.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres helt eget eventyr i Øst USA.

Med venlig hilsen
Nicolaj Jensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top