KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Panama strækker sig fra det surfervenlige Caribiske hav mod nord med lokal rastafari stemning og et helt uforglemmeligt Robinson Crusoe ø-paradis til en af verdens mest uberørte regnskove mod øst.

Panama er ikke kun en berømte kanal, men derimod fyldt med masser af historie, kultur og et væld af unikke indianerstammer.

Landet byder på adventure til den adrenalinglade rejsende, ufremkommelige regnskovsområder til den eventyrlystne med hang til vandring og selvfølgelig en unik bestand af dyreliv.

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres kommende Panama eventyr.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 14-08-2024 kl. 19:00 Tilmeld
Ledige pladser 02-10-2024 kl. 19:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top