Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi begynder aftenen i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Storbyen er et perfekt sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner. Her kan du opleve asiatisk og moderne arkitektur, templer, streetfood, gadekunst, shopping og ikke mindst charmerende parkområder.

Malaysia kan besøges året rundt, da landet er delt op fra vest til øst, i forhold til hvornår det er bedst at rejse i landet vejrmæssigt. Jeg vil i aften inspirere jer til lidt forskellige ruter og muligheder rundt i Malaysia, der er tilpasset efter, hvornår på året rejsen skal gennemføres.

Vi skal bl.a. besøge en af verdens ældste regnskove, Taman Negara, der byder på fantastisk natur for både store og små. Her lever stammefolket Orang Asli stadig isoleret i den dybe regnskov og passer på deres kultur og livsstil. I denne eventyragtige nationalpark venter spændende vandreture og sejlture på junglens floder. Herefter tager vi til det billedskønne og frodige højland Cameron Highlands. Her finder man gammel engelsk kolonihistorie omgivet af frodige og grønne bjerge. Området er verdenskendt for deres te-plantager og et klima, der er køligere end resten af landet. Til slut besøger vi både Langkawi i vest og Perhentian-øerne i øst, som begge er øer, der er omgivet af eksotiske strande og frodig natur.

Herefter flyver vi videre til Borneo, der er verdenskendt for sine orangutanger og storslået natur. Jeg vil tage jer med ind i den dybe jungle - både til fods og til vands - på bådsafari på jagt efter dyreliv. Vi skal også se nogle af de smukke tropeøer, som Borneo også kan byde på.

Afslutningsvis vil vi gøre stop i Malaysias populære naboland, Singapore. Ø-staten, der er en af verdens tættest befolkede lande, er et must-see for alle, der gerne vil opleve den perfekte blanding af vesten og østen i en farverig og storslået kombination.

Jeg glæder mig til at tage jer med på en fantastisk rejse gennem Malaysia, Borneo og Singapore.

Med venlig hilsen
Laila Bech Christensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 17-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Laila Bech Christensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top