Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt aktiv rejse med dansk rejseleder. Du kan læse mere om rejsen her.

Til dette webinar kan du blive klogere på Jysk Rejsebureaus trekkingtur i Tatrabjergene, der ligger som en naturlig højborg mellem Slovakiet og Polen. Tatrabjergene er verdens mindste alpine bjergkæde, men en af de smukkeste!

Rejsen tager dig til den del af bjergkæden, der kaldes Høje Tatrabjergene. Her venter storslåede naturoplevelser med stejle tinder og krystalklare bjergsøer samt hyggelig bjergstemning i de autentiske hytter, hvor vi overnatter undervejs på ruten.

Det er en helt særlig oplevelse at vandre fra hytte til hytte i det fantastiske bjerglandskab, fordi vi ikke kun får storslåede udsigter men også gennem slovakiske madoplevelser og røverhistorier fra de lokale værter på overnatningsstederne får en spændende introduktion til bjergkulturen i Tatrabjergene.

Jeg har tidligere været afsted på turen og glæder mig meget til at komme i vandrestøvlerne igen – måske sammen med dig?

Med venlig hilsen
Rasmus Gajhede

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 02-07-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top