Ca. 1 time
Anne Smedegaard Thomsen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi tager udgangspunkt i Santa Cruz og Funchal. De to byer fungerer som base for rejsen, og herfra tager vi ud op opdagelse og udforsker øen til fods i roligt tempo – det fortjener den. Du kan også opleve Funchals hyggelige kroge, besøge lokale markeder og nyde den autentiske stemning og gode mad på diverse caféer og restauranter i regionens hovedstad.

Du kommer til at besøge øens østligste spids, vandre langs mange af de smukke levadaer, trekke til Pico Ruivo, der er det højeste punkt på Madeira, og opleve det imponerende Risco-vandfald.

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad turen kræver af dig, vigtige praktiske foranstaltninger og tidspunkter for kommende ture. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra Madeira, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.

Jeg glæder mig meget til at dele både fotos og gode historier fra Madeira!

Rejsehilsner fra
Anne Smedegaard Thomsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Anne Smedegaard Thomsen

Anne Smedegaard Thomsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top