Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Oplevelserne starter med ankomst i Kathmandu, Nepals hovedstad – hvor man for første gang bliver mødt af ordet ”kulturchok”. Man får her følelsen af at være blevet sendt af sted i en tidsmaskine tilbage i tiden – ikke kun til en anden tidsalder, men også til en anden helt fantastisk verden.

Kathmandu er landets farverige, travle hovedstad og knudepunktet for backpackere og trekkere fra hele verden, der har taget den lange rejse for at udforske den storslåede natur, man finder i Nepal. Det er ikke kun de snedækkede tinder, man kan finde i Pokhara, der kan tage pusten fra én, men også de grønne bjerge, der findes i Kathmandus ”baghave” Kathmandu Valley.

Mine fortællinger vil tage jer med på både telt trek i Kathmandu dalen, i Lang Tang området på grænsen til Tibet og ikke mindst Mount Everest Basecamp.

Landet der er klemt inde mellem Tibet/Kina mod nord og Indien mod syd har utroligt meget at byde på. Ud over Nepals storslåede natur og kultur, kommer vi forbi Chitwan Nationalpark på elefantryg og i båd gennem et spændende vildt område med rigt dyreliv. Rejsen slutter på et adventure resort, hvor der er rig mulighed for alverdens ekstrem sport såsom white water rafting, bungyjump, rapelling og verdens højeste canyon swing.

Vi glæder os til at se jer, og få jer med på en eventyrlig rejse gennem Nepal – et land man helt sikkert bliver draget af, og uden tvivl vil vende tilbage til.


Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top