Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Fra Nepal viser jeg indledningsvist billeder fra den støvede - men charmerende og fascinerende - hovedstad Kathmandu. En by stærkt præget af det spirituelle med mange hellige steder for både buddhismen og hinduismen.

Jeg tager dig med til de fantastiske trekkingområder Langtang, Mount Everest og Annapurna - alle i det majestætiske Himalaya. Hør om forskellen på disse trekkingområder, hvor jeg også fortæller om den smukke Bhairav Kunda telttrekkingtur, der kombinerer sneklædte bjergtinder og mødet med en meget unik befolkning i bjergene. Yderligere vil jeg komme ind på vores forskellige trekkingture i Nepal med dansk rejseleder, der bl.a. inkluderer en toptur på Mera Peak.

Næste store oplevelse er Royal Chitwan National Park, hvor vi ser de fascinerende næsehorn og oplever flere af nationalparkens vilde dyr.

Slutteligt vil jeg fortælle om de mange andre spændende oplevelser, der venter i Nepal. Her fortæller jeg bl.a. om frivilligt arbejde og forskellige adventure-aktiviteter, som Nepal også kan byde på.

Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med dig og inspirere dig til dit eget rejseeventyr i Nepal.

Med venlig hilsen
Sofie Vangsted

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 09-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Sofie Natalie Vangsted, rejsekonsulent i Odense

Sofie Natalie Vangsted

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top