Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter på Sumatra, hvor vi blandt andet skal på opdagelse i Gunung Leuser Nationalpark, der er en af Sydøstasiens største nationalparker og et af de bedste steder i verden at spotte vilde orangutanger.

Herefter drager vi videre mod Java, der byder på en masse unikke oplevelser. Her skal vi opleve trekking på aktive vulkaner, solopgang over Mount Bromo og det største buddhistiske monument i verden Borobodur, verdensklasse surfing samt charmerende storbysstemning og lokalliv i Yogyakarta.

Fra Java tager vi videre til eksotiske Bali, hvor man bl.a. kan flade ud ved Sanurs hvide sandstrande, ride på en bølge af surfing og selvforkælelse i trendy Canggu eller tage til Balis kulturelle hovedstad Ubud. Her er det muligt at komme med på cykeltur i rismarkerne, dyrke yoga eller gå på opdagelse på det lokale marked. Vi tager videre til Munduk i det lidt køligere nordlige højland, og slutter af i den nordlige kystby Lovina, hvor der skal spottes delfiner i solopgangen.

Området omkring Bali byder også på små tropeøer. Både Nusa Lembongan og de tre Gili-øer er gode til dykning, surfing og afslappende ø-stemning med fantastiske solnedgange.

Ikke langt fra Bali ligger den berømte Komodo Nationalpark, hvor man som et af de eneste steder i verden kan opleve de forhistoriske komodovaraner helt tæt på. Derudover byder Komodo Nationalpark også på helt fantastisk dykning og snorkling.

Til slut vil vi tage jer med til nogle af de mere "off the beaten track" steder - på husbådstur ved det indonesiske Borneo og begravelsesritualer hos det glemte stammefolk i Tanah Toraja på Sulawesi.

Vi ser frem til en aften med en masse god rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Louise Hesselbjerg


Det vil enten være Jacob eller Louise der afholder webinaret.

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-09-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top