Se nyhedsbrevet i en browser
 

SE HVOR VI SELV REJSER LIGE NU🌎🙌

- Hvor går din næste rejse hen?
Det er igen endelig muligt at rejse til masser af spændende destinationer! Det er vi ikke selv sene til at benytte os af hos Jysk Rejsebureau, da udlængslen virkelig har været stor de seneste par år - ligesom vi oplever fra de mange kunder, der lige nu gerne vil have vores hjælp til drømmerejsen!

Her i nyhedsbreve kan du se nogle af de rejser, vores egne medarbejdere selv er på lige nu, eller lige har været afsted på - vi elsker at kunne udforske verden igen❤️

Hvor skal din næste rejse gå hen? Find masser af inspiration her!

✈️ MARIANNE I THAILAND 🌴

Marianne, der er teamleder i Aarhus, så vi kun røgen af, da hun fandt ud af, hvornår Thailand åbnede helt op😂 Hun har nemlig en helt særlig kærlighed til Thailand, som hun har besøgt mange gange, og faktisk har hun været udstationeret i 2 x 6 måneder på vores servicekontor i Bangkok!

Lige nu nyder Marianne livet på Phuket sammen med sin bror, og de skal slappe af på de skønne strande og udforske Thailands vidunderlige køkken i 3 uger endnu🌴 Hun skriver hjem, at der stadig er ganske få turister, og at thaierne er glade for at se dem💜

Vil du også til Thailand? Så lad dig inspirere til rejsen her!

🌴 MILLA PÅ SEYCHELLERNE 🏝☀

Vores svenske kollega, Milla, nyder lige nu livet på solrige Seychellerne sammen med sin mand, og de har det helt fantastisk💜

De har sendt denne skønne rejsehilsen og en masse lækre billeder hjem til os👇

Hvem ville ikke gerne bytte🙋‍♀️?

Læs Millas REJSEBERETNING og se alle hendes lækre billeder her!

🏔 JAN PÅ TOPPEN AF KILIMANJARO - IGEN 😎

Den 17. oktober kl. 11:10 stod Jan (til venstre på billedet) på toppen af Kilimanjaro sammen med en gruppe på 12 kunder💪 Det var Jans 4. tur som rejseleder på vores grupperejse til Kilimanjaro, og alle 4 gange er HELE GRUPPEN kommet til toppen - en statistik som er helt utrolig🙌 Derfor kalder vi ham Mr. Kilimanjaro eller Mr. 100% her hos Jysk🏔😎

Med på turen havde Jan desuden sin kollega og gode ven, Carsten, som nu også er klar til at hjælpe vores eventyrlystne kunder med at nå toppen af Kilimanjaro🏔

Vil du også med til toppen af Afrikas højeste fritstående bjerg? Så læs mere om rejsen her👇

PS - du kan også tage turen med Lothar Friis som rejseleder med fokus på personlig udvikling!

Er Kilimanjaro din næste udfordring? Så læs mere om vores grupperejse her!

LARS I PORTUGAL MED FAMILIEN 💚

Lars (i højre side af billedet), der er HR- og salgschef hos os, var i efterårsferien på ferie i Portugal med sin kone og deres 3 børn samt et hold venner. Her lejede de en bil, for Portugal er oplagt til roadtrip, og indenfor kort afstand kan man kombinere smukke, gamle storbyer, flot natur og vinområder samt lækre strande!

Rejsen gik først til den charmerende havneby, Porto, herefter til de smukke natur- og vinområder i Duoro Valley, videre til Aveiro, som også kaldes Portugals Venedig, og til sidst kørte familien til Cascais i nærheden af Lissabon, hvor den stod på både stranddage og storbyoplevelser.

Vil du til Portugal i 2022? Så se mere her!

MATHIAS I ITALIEN 💚🤍❤️

Mathias, der er rejsekonsulent i København, er netop vendt hjem fra en uge i Italien, og har skrevet lidt om sin rejse til os:

"Denne gang gik turen til den sydlige del af Toscana og middelalderbyerne Montepulciano, Montalcino og Pitigliano. Områdets smukke dale med vinmarker og olivenlunde var pakket ind i efterårsfarver, og der var fuld gang i årets olivenhøst. Det er virkelig et skønt tidspunkt at besøge Toscana.

Vi fløj til Bologna og gjorde et kort visit i Firenze, som også altid er et besøg værd. Her boede vi i Fiesole, der ligger i bakkerne uden for byen. At vågne med efterårssol og udsigt ned over Firenze by var en god start på turen, inden vi fortsatte rejsen med lejebil til de små historiske byer længere mod syd."

Vil du også gerne opleve Italien? Så bliv inspireret til din rejse her!

HENRIK I GRØNLAND OG ISLAND 🙌

Henrik (som vi alle kalder Henning😄) er product manager for bl.a. Norden (Svalbard, Island, Færøerne og snart også Grønland), og han har for nylig været på arbejdsrejse i Grønland og Island. Her skulle han deltage på Vestnorden-messen i Island, som har fokus på Island, Færøerne og Grønland. Grønland er en kommende destination hos os, som passer til vores dna og mærk-verden filosofi, så det var oplagt at udforske landet i samarbejde med Visit Greenland inden han tog videre til Vestnorden-messen.

Grønland er endnu ikke på vores hjemmeside, men vi arbejder på sagen!

Er du interesseret i en rejse til Island? Så se mere her!

Gratis rejseinspiration om alverdens lande🙌

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at dele vores rejseglæde og rejseerfaringer med dig🤗

Se alle vores foredrag og tilmeld dig her!