Se nyhedsbrevet i en browser
 

UDFORSK PARADISISKE SEYCHELLERNE🏝😍

- og få masser af spændende og aktive oplevelser med oven i hatten👒🥳
Seychellerne er indbegrebet af bountyferie - her er intet filter nødvendigt, da vandet virkelig er SÅ blåt og strandene virkelig er SÅ hvide. Både over og under vandet vil du kunne nyde de kridhvide sandstrande og azurblå hav med et frodigt, kuperet landskab bag dig.

En stor del af øgruppens magneteffekt er selvfølgelig de enestående sandstrande og fantastisk dykning og snorkling, men Seychellerne byder også på mange andre aktiviteter og oplevelser såsom vandreture, jungleture, bådudflugter, naturreservater og spændende historie og kultur.

I dette nyhedsbrev kan du finde inspiration til gode vandreruter på Seychellerne og få info og fakta om den populære øgruppe samt tilmelde dig vores gratis rejseforedrag om øgrupperne Seychellerne, Mauritius, Réunion og Maldiverne🙌

Find mere inspiration til din rejse til Seychellerne her!

DE BEDSTE VANDRERUTER PÅ SEYCHELLERNE😍🥾

Det er måske ikke vandreruter, du tænker på først, når du tænker på Seychellerne! MEN her findes faktisk mange gode og forskellige vandremuligheder, som er værd at se nærmere på. Vi har udvalgt de 10 bedste vandreruter på Seychellerne til dig, der også gerne vil være aktiv på din strandferie. Vandreruterne er alle under 10 km., så alle kan være med - også i varmen☀️ Du kan blandt andet vandre på øerne Mahe, Praslin, La Digue og Silhouette.

Tip: Når du har købt din rejse hos os, kan du hente en gratis vandreguidebog på et af vores kontorer.

Se vores bud på de 10 bedste vandreruter på Seychellerne lige her👇

Se de bedste vandreruter på Seychellerne her!

FÅ INFO OG FAKTA OM SEYCHELLERNE🤓📚

Kender du klimaet på Seychellerne og ved du hvornår det er bedst at rejse til de smukke øer?

Nej vel!

Netop derfor har vi lavet en informationsside om Seychellerne, hvor du blandt andet kan få svar på hvornår vejret er bedst, hvad du bør give i drikkepenge og hvilke transportmuligheder, der er for at komme rundt på øerne.

Herudover kan du læse lidt om de forskellige øer og hvilke oplevelser, de hver især byder på.

Så værsgo' at gå i krig med læsningen🤗

Se information om Seychellerne her!

Foredrag i Kolding 30/11: Ø-hop i Det Indiske Ocean

- Bliv klogere på øgrupperne; Seychellerne, Mauritius, Réunion og Maldiverne
Øgrupperne Seychellerne, Mauritius, Réunion og Maldiverne, i Det Indiske Ocean, er alle populære rejsemål, da det er nogle af verdens smukkeste bountyøer. Til dette foredrag vil to af vores rejseeksperter, Mikkel og Sofus, fortælle om de fire øgrupper og sætte fokus på, hvad man også kan opleve på øerne udover smukke strande og fantastisk dykning og snorkling.

Foredraget er gratis du skal blot huske at tilmelde dig🤗

Vi ses!

Tilmed dig gratis foredrag her!

Gratis rejseinspiration om alverdens lande🙌

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at dele vores rejseglæde og rejseerfaringer med dig🤗

Se alle foredrag og tilmeld dig her!