Se nyhedsbrevet i en browser
 

NYHED: Camino Portugues med dansk rejseleder

Jysk Rejsebureau udvider rejseprogrammet med endnu en populær pilgrimsvandring
Caminoen er en af verdens mest kendte pilgrimsrejser, og de seneste år har interessen for at gå den historiske vandrerute kun vokset sig større.

Hvis du hører til dem, der drømmer om at gå Caminoen, så tag med Jysk Rejsebureau på pilgrimsvandring med dansk rejseleder:

🟡 NYHED: Camino Portugues - fra Baiona til Santiago de Compostela
🟡 Camino Francés - fra Sarria til Santiago de Compostela

På Caminoen kan du nyde den smukke natur, samværet med de andre vandrere og en uge med frisk luft og motion. Men Caminoen er også kendt for dens spirituelle atmosfære, og mange går ruten for at opnå åndelig styrke og et pusterum fra hverdagen. Uanset om du er med for en fysisk udfordring eller for indre ro, så glæder vi os til at vandre med dig!

Book din rejse til Caminoen her

Skal du med i foråret 2023?

Der er rift om pladserne på forårets Camino-rejser
Det kan ikke blive forår hurtigt nok!... 🌼

I foråret 2023 er vi nemlig igen klar med et fyldt Camino-program, hvor en masse rejseglade danskere skal afsted på Caminoen med Jysk Rejsebureaus egne guider. Og som noget nyt, går turene nu både ad Den franske vej og Den portugisiske vej.

Skal du med? Så hop ind på vores hjemmeside og book din plads med det samme!

Book din plads på forårets ture her

Hvad er Caminoen? 🤷

Bliv klogere på den sagnomspundne pilgrimsrute
5 facts om Caminoen, som du (måske) ikke kendte til:

1) Camino betyder "vej" eller "sti" på spansk, og Caminoen er da også en samlet betegnelse for de mange forskellige ruter, der fører til Santiago de Compostela i det nordvestlige Spanien - byen hvor apostlen Jakob ligger begravet.

2) Den mest berømte Camino-rute er Camino Frances - "Den franske vej". Den fulde rute er knap 900 km, og den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1993. Turen med Jysk Rejsebureau er begrænset til ca. 114 km.

3) Camino Portugues - "Den portugisiske vej" - strækker sig over 257 km langs Atlanterhavets kyst. Turen med Jysk Rejsebureau er begrænset til ca. 130 km.

4) Når du går Caminoen, får du tildelt et pilgrimspas - "La Compostela". Det er beviset for veludført pilgrimsvandring (minimum 100 km). Passet stemples undervejs på ruten til Santiago.

5) Mere end 300.000 pilgrimme når hvert år slutdestinationen i Santiago, og flere endnu går brudstykker af ruten uden at slutte i Santiago.

Læs mere om vores Camino-rejser her