Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du mærke stemningen på en jazzklub i New Orleans eller svinge hofterne til caribiske danserytmer? 🎶🎷

Mbaqanga, gamelan, pibroch, calypso og soukous. Det kan lyde som volapyk, men det er faktisk navnene på traditionelle musikgenrer fra bl.a. Afrika, Caribien og Asien.

Traditionel musik er en unik vej til at få et indblik i et lands kultur og historie, dets befolkning og deres virkelighed. Når du rejser, kan du derfor med fordel være nysgerrig på den lokale musikkultur, for så venter der helt særlige oplevelser på de lokale danseklubber, til byfester, og måske endda du får en svingom i stuen hos en lokal familie.

Så er du en rejseglad eventyrer, der samtidig også elsker musik, finder du her masser af inspiration til, hvor du kan rejse hen for at opleve traditionelle musikgenrer og lokale musikfestivaler på dit næste rejseeventyr 🌍

Hvor gemmer din store musikoplevelse sig henne?

Highlights til din musikalske rejse

Fire fede musikfestivaler fra fire forskellige verdensdele 🎉🧭
Vi har fremhævet fire musikalske oplevelser, som du kan planlægge din rejse efter, så du er sikker på at få en fænomenal fest, mens du mærker verden.

Og er du nysgerrig på mere musik fra den store verden, kan du læse om mange flere musikoplevelser, du kan rejse til her.

Wanderland

Manila, Filippinerne
Er du nysgerrig på, hvordan filippinsk musik lyder, når det er allerbedst, så er Wanderland en festival for dig! Her optræder toppen af poppen fra de filippinske hitlister. Er du vild med kunst, er det også muligt at opleve interessante kunstinstallationer, når du trænger til en pause fra musikken.

Rejseforslag til Filippinerne

Vulture Thrust Metal Fest

Botswana
Om du er til heavy metal eller ej, så er det her en festival, du ikke vil gå glip af. Foruden at opleve etablerede og upcoming afrikanske heavy metal-musikere på scenerne, kan du også komme med på en heavy metal-safari til omkringliggende naturreservater, hvor du kan spotte elefanter, løver, geparder og krokodiller.

Rejseforslag til Botswana

Rock in Rio

Rio de Janeiro, Brasilien
Rock in Rio er – som navnet antyder – en rockfestival i den brasilienske storby, Rio de Janeiro. Festivalen blev afholdt første gang i 1985, hvor navne som Queen, AC/DC og Iron Maiden skabte en fest, der (næsten) kunne hamle op med stemningen til det legendariske karneval. Siden har festivalen udviklet sig i mange retninger og inden for alle genrer.

Rejseforslag til Brasilien

Montreal Jazz Festival

Montreal, Canada
I mere end 40 år har denne festival været forbundet med en særlig passion for jazzmusik, og den har været med til at udbrede kendskabet til moderne jazz i hele verden. På jazzfestivalen i Montreal kan du opleve jazzmusikkens største artister samt morgendagens jazzstjerner, og så mærker du en by, der summer af liv og energi fra musikkens smittende humør.

Rejseforslag til Canada

Vi hjælper dig ud på dit musikalske rejseeventyr 😍

Er du blevet lun på drømmen om et musikalsk rejseeventyr, står vores berejste (og musikelskende) rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig ud på din næste rejse.

Send os en online rejseforespørgsel her eller giv os et kald på tlf. 70201915. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få hjælp til drømmerejsen