Se nyhedsbrevet i en browser
 

Valentine's Day verden rundt ✈️❤️

Har du tænkt over, hvordan man fejrer Valentine's Day på den anden side af kloden?
Valentine's Day er kendt i store dele af verden, men traditionen varierer fra land til land. Her kan du blive klogere på Valentine's Day-traditioner fra hele verden:

💝 USA 💝
Amerikanerne elsker mærkedage, og de forstår at gøre noget ud af dem! Hvert år bruger amerikanerne 18 millioner dollars på slik, kort, blomster og smykker til Valentine's Day. Det er særligt kort og chokoladehjerterne "lovehearts" med tekster som "Be mine" og "Kiss me", som er populære gaver.
Find inspiration til rejser i USA her.

Fun fact: Hvert år bliver der produceret så mange "lovehearts", at alle mennesker i hele verden kunne spise ét hver 🍫

💝 SYDAFRIKA 💝
Der er masser af kærlighed i luften på Valentine's Day i Sydafrika. Her viser kvinderne, hvem de er forelskede i, ved at skrive navnet på deres drømmemand på et stort hjerte og sætte det fast på deres skjorteærme. Dermed får mange sydafrikanske mænd sig en glædelig overraskelse, når en potentiel hemmelig beundrer giver sig til kende på årets mest romantiske dag.
Find inspiration til rejser i Sydafrika her.

💝 BRASILIEN 💝
I Brasilien fejrer man ikke Valentine's Day. I stedet hylder man Saint Anthony - helgen for ægteskab - d. 12. juni.
Find inspiration til rejser i Brasilien her.

💝 JAPAN 💝
Nogle mænd kan måske føle sig overset på Valentine's Day, men ikke i Japan. Her er det nemlig mændene, der bliver forkælet, og kvinderne køber chokolade til deres partnere, mandlige familiemedlemmer og mandlige kollegaer som tegn på taknemmelighed.
Find inspiration til rejser i Japan her.

💝 FINLAND 💝
Hvis du er single, er Finland det perfekte sted for dig at fejre Valentine's Day. Her er dagen dedikeret til venskaber i stedet for kærlighedsforhold, og faktisk kalder man dagen for "vennedag" i stedet for Valentine's Day.

Find inspiration til din næste rejse her

Forkæl din valentine date med en rejse ❤️🌎

Få inspiration til romantiske eventyr for to, hvor I både mærker verden og nyder tiden med hinanden!
På Valentine's Day den 14. februar fejrer vi kærligheden og forkæler vores elskede. I år kan du glemme alt om blomster og chokolade og gå all-in på forkælelse ved at invitere din valentine på et vaskeægte rejseeventyr. For modsat blomster, der visner, eller chokolade, der bliver spist, så vil rejseminderne blive hos jer for altid!

GAVETIP TIL DIG
Få styr på Valentine's Day-gaven med det samme. Køb et gavekort til Jysk Rejsebureau her 🎁💝

Nedenfor kan du få inspiration til nogle af de bedste rejsedestinationer, der byder på eventyr og romantik for to.

Eventyret starter her

Mauritius, Det Indiske Ocean

Stress af på de smukke bounty-strande eller tag på aktiv vandring til Mauritius' flotte vandfald og frodige skove. Krydr oplevelsen med unikke overnatningssteder, der gør jeres rejse ekstra eventyrlig, f.eks. glampingtelte i ægte safaristil, overnatning på magiske strande eller prøv et bubble lodge med frit udsyn til nattehimlen.

Se rejseforslag til Mauritus her

Bali, Indonesien

Balis største attraktion er øens naturlige skønhed. Tag hinanden i hånden og udforsk de uberørte landskaber, der gør jeres eventyr ekstra levende. For fans af snorkling og surfing er der uendelige muligheder for oplevelser på bølgerne og under havets overflade blandt legesyge delfiner og farvestrålende koralrev.

Se rejseforslag til Bali her

Hawaii, Stillehavet

Tag på et eventyrligt ø-hop på Hawaii. Her finder I alt, hvad man kan drømme om af magiske oplevelser for to. Oplev f.eks. et romantisk sunset sail, hvor I sejler ud lige før solnedgang og kan nyde synet af falmende lys over Stillehavets smukke bølger. I kan også begive jer ud på et hiking-eventyr gennem ørkenlandskab og frodig jungle.

Se rejseforslag til Hawaii her

New Zealand, Oceanien

Lej en autocamper og tag på rundrejse i jeres rullende hjem, hvor I selv bestemmer rejsetempoet. Glæd jer til hyggelige picnic spots med udsigt til krystalblå søer, sneklædte bjergtoppe og imponerende vinmarker. I kan også hike på Franz Josef-gletsjeren eller hoppe i vandet på de fascinerende sortsands-strande, der ligner noget fra en anden verden.

Se rejseforslag til New Zealand her

Canada, Nordamerika

Lad Canadas storslåede natur danne rammerne om en romantiske rejse. Her kan i bo i en afsides hytte, omgivet af Rocky Mountains. Tag jer god tid til at nyde hinanden og naturen på en hyggelig vandretur i de smukke bjerglandskaber eller sejl ud i kano på turkisgrønne gletsjersøer.

Se rejseforslag til Canada her

Tanzania, Østafrika

Tag på romantisk safarieventyr i Tanzania, hvor I kommer tæt på savannens dyr og kan nyde udsigten til smuk natur, så langt øjet rækker. Overnat i safaritelt på Serengeti-sletten til lyden af løver, giraffer og elefanter og slut eventyret af med afslapning under palmerne på Zanzibar.

Se rejseforslag til Tanzania her

Thailand, Sydøstasien

Thailand er en fantastisk backpacking-destination, hvor I kan begive jer ud på det kendte Umphang Trek eller gå ombord i en longtailbåd og sejle på de thailandske 'klongs' til lyden af thaiernes hverdagsliv. Ovenpå vilde backpackereventyr venter jer et romantisk ø-hop til afsides paradisøer som Koh Lipe, Koh Mook eller Koh Ngai, hvor I kan nyde smukke solnedgange, hvide sandstrande og turkisblåt vand.

Se rejseforslag til Thailand her

Maldiverne, Det Indiske Ocean

Er I til strand og fredfyldt forkælelse, er Maldiverne jeres perfekte destination. De smukke omgivelser får jer helt ned i gear og lader romantikken blomstre. Her kan I bo i en hytte på vandet og hoppe i det krystralklare vand direkte fra sengekanten. Glæd jer også til at snorkle med legesyge havskildpadder, og efterfølgende kan I nyde en afslappende yogasession på stranden eller en par-massage i lækre omgivelser.

Se rejseforslag til Maldiverne her

Mød os på Ferie For Alle-messen den 24.-26. februar 🌎

...og få en snak om kærlighedsrejsen eller bare din personlige drømmerejse!
Kig forbi vores stand, når Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle løber af stablen i Messecenter Herning den 24.-26. februar 2023. Vi står klar med gode råd til backpacking, trekking, roadtrip og mange andre fede rejseformer, og så kan du komme til gratis rejseforedrag om eventyrlige destinationer som Thailand, Vietnam og Fransk Polynesien.

Køb indgangsbilletten til halv pris - først til mølle!
Vi har sørget for en unik rabatkode, der gør det muligt for dig at købe din indgangsbillet til Ferie for Alle-messen til halv pris - KUN 60 kr. pr. billet. Men skynd dig, før de bliver udsolgt!

Køb din billet med rabat her