Se nyhedsbrevet i en browser
 

Sambarytmer, glitrende kostumer og folkefest 🎉

En eksplosion af kultur, dans og musik!
Karneval i Rio de Janeiro er ikke bare en fest – det er en livsstil! Hvert år samles millioner af mennesker fra hele verden for at opleve denne spektakulære begivenhed. Parader fyldt med glitrende kostumer, dansende sambaskoler, og en overflod af energi fylder gaderne.

Nicolaj, rejsekonsulent i Aalborg, har oplevet karnevallet i Rio de Janeiro:
"Der var feststemning overalt i millionbyen i dagene omkring karnevallet, og da det så blev skudt i gang på stadion, gik det hele op i en højere enhed med farver, lys, dans og musik. Her sang brasilianerne med på sangene mens karnevallet i timevis kom forbi – den ene gruppe mere gennemført end den anden. Kan klart anbefales!"

I Rio de Janerio starter festlighederne fredag den 9. februar og slutter søndag den 17. Karneval eller "carnaval" på spansk, fejres i mange latinamerikanske lande som f.eks. Argentina, Peru, Bolivia og selvfølgelig Brasilien.

Kom med, når vi dykker ned i nogle af de lande, du kan opleve på en rejse gennem Latinamerika 👇


Argentina ⛰️

Oplev spektakulære Patagonien
Argentina rummer et væld af oplevelser. Er du til trekking i smukke omgivelser, kan du passende opleve naturskønne Patagonien. Argentina er et sandt paradis for dig, der elsker trekking. Udover imponerende naturoplevelser kan du også opleve tango i Buenos Aires eller tage på vinsmagning i Mendoza.

Rejseinspiration til Argentina

Peru 🦙

Peru har det hele
Hvad end du er til pulserende storbyer, eksotiske strande, forhistoriske vidundere, himmelstræbende bjerge eller jungle, så byder Peru på oplevelser lige for dig. Trek bl.a. til den storslåede inkaruin Machu Picchu. På trekket vil du opleve de mageløse landskaber af majestætiske bjerge, frodige dale og brusende floder.

Rejseinspiration til Peru

Bolivia 🌵

Unik kultur og natur i Bolivia
Oplev landets gamle traditioner, religiøse skikke og klædedragter, der stadig lever i bedste velgående i denne højlandsnation. Tag til Salar de Uyuni, verdens største saltslette, og oplev et usædvanligt naturfænomen, hvor der er hvidt, så langt øjet rækker.

Rejseinspiration til Bolivia

Colombia 💛

Udforsk naturen, kulturen og historien
Colombias befolkning er meget imødekommende og gæstfrie. På en rejse i Colombia kan du opleve: Andesbjerge, Amazonjungle, caribisk stemning, kolonibyer, kaffe og meget meget mere. Dyk også ned i landets spændende historie - som har påvirket landet på godt og ondt.

Rejseinspiration til Colombia

Brasilien 🎉

Samba, musik, fester og meget mere
Brasiliens kultur er fængende og du kommer ikke til at kede dig på en rejse hertil. Udover Rio de Janeiros pulserende atmosfære kan du opleve den dybe Amazonregnskov, Foz de Iguazu-vandfaldets brusende storhed og Brasiliens hvide og solrige sandstrande.

Rejseinspiration til Brasilien

Chile 🗻

Naturskønne og eventyrlige Chile
I Chile kan du vandre i bjerge og på gletsjere, du kan opleve ørken og vulkaner og ro i kajak og mountainebike i landets fantastiske natur. Få en unik naturoplevelse og besøg San Pedro de Atacama; her får du følelsen af at være landet på månen i det nøgne landskab.

Rejseinspiration til Chile

"Fantastiske minder for livet" 💛

Ann Cathrine, rejsekonsulent i Aarhus, har rejst i Peru, Bolivia og Chile
"I efteråret 2022 rejste jeg rundt i Peru, Bolivia og Chile med min veninde. En rejse der gav så mange oplevelser, indtryg og ikke mindst fantastiske minder for livet. Vi oplevede alt fra sejlture med et imponerende dyreliv i Amazonjunglen til smukke solnedgange i Huacachinas lille ørken-oase, imens vi sandboardede ned ad sandbankerne."

Ann Cathrine, og hendes veninde, trekkede også til Perus mest kendte inkaruin Machu Picchu: "Alle der ser billeder af Machu Picchu vil med sikkerhed sige, at det er en ønsket rejsedestination for dem. Jeg kan kun sige, at det er endnu mere majestætisk og imponerende i virkeligheden. Jeg kan derfor kun anbefale alle et besøg til Latinamerika - der venter jer så mange fantastiske oplevelser!"

Vil du også trekke til Machu Picchu?

Er du blevet nysgerrig på Latinamerika? 🤩✈️

Så deltag i vores rejseforedrag og webinarer og bliv klogere på din næste rejse
Vi elsker at dele ud af vores rejseerfaringer og oplevelser og afholder mange rejseforedrag og webinarer. Her er vores kommende rejsefordrag og webinarer med fokus på latinamerikanske lande:

8. februar 2024: Costa Rica (foredrag i Aarhus)
13. februar 2024: Ecuador, Galapagos, Peru og Bolivia (foredrag i Aarhus)
13. februar 2024: Peru og Ecuador (foredrag i Kolding)
15. februar 2024: Mexico (foredrag i København)
20. februar 2024: Brasilien (online webinar)
28. februar 2024: Ecuador og Galapagos (foredrag i København)
29. februar 2024: Costa Rica (online webinar)
5. marts 2024: Mexico (online webinar)
13. marts 2024: Ecuador og Galapagos (online webinar)

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at inspirere dig til din næste rejse! 🌍✈️

👉 Vi holder også foredrag og webinarer om destinationer i resten af verden.

Se hele listen og tilmeld dig her!

Mød os på Ferie For Alle-messen den 23.-25. februar 🌎

...og få vores bedste råd til, hvordan du mærker verden på din næste rejse!
Vil du have en smagsprøve på, hvordan du kan mærke verden på din rejse? Så besøg Jysk Rejsebureaus stand på Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle, der løber af stablen i Messecenter Herning, den 23.-25. februar 2024.

Vi står klar med gode råd til backpacking, trekking, roadtrip og mange andre fede rejseformer, og så kan du komme til gratis rejseforedrag om eventyrlige destinationer som Japan, USA og Fransk Polynesien.

Køb indgangsbilletten til halv pris - først til mølle!
Vi har sørget for en unik rabatkode, der gør det muligt for dig at købe din indgangsbillet til Ferie for Alle-messen til halv pris. Men skynd dig, før de bliver udsolgt!

Køb din billet med rabat her