Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter ud i Mexico city, som er en by, hvor alle sanser aktiveres med duften af tacos, lyden af mariachi, smagen af græshoppere samt synet af Frida Kahlo og Diego Rivieras kunst, som fortæller Mexicos historie på en farverig måde. Vi skal se de storslåede Teotihuacán pyramider og Latinamerikas største park; Chapultepec.

Efter besøget i Mexico City begiver vi os vestpå til Guadalajara, som er landets næststørste by og kendt for sin rige kultur, produktionen af tequila samt den livlige musikscene.

Vi skal også besøge den maleriske kystby Puerto Vallarta samt Oaxaca, Mexicos kulturhovedstad, som er kendt for sine gamle kolonibygninger. Her går vi på opdagelse i de mange markeder og bliver blæst bagover af den naturskønne perle; Hierve el agua.

Rejsen fortsætter sydpå til Stillehavsperlen Puerto Escondido. Her bliver man mødt af lokal charme, surfing og yoga stemning.

Næste stop herfra er San Cristobal, hvor vi tager en dukkert i vandfaldene Agua Azul og Misol-ha, sejler en tur i Sumidero canyon og slutter af ved Palenque ruinerne.

Vi rejser videre via Campeche til Kolonibyen Merida, som til trods for tilnavnet "den hvide by" nu består af smukke pastelfarvede bygninger. Tiden her bruger vi på at undersøge de omkringliggende cenotes, som man både kan snorkle og dykke i.

Efter en kort køretur tager vi til den magiske by; Valladolid, hvorfra vi tidligt om morgenen besøger ruinbyen Chitchen Itza, som også kan prale af at være et af Verdens syv nye vidundere.

Vi slutter rejsen af med afslapning på stranden, hvor du får et indblik i de forskellige muligheder, der er på Yuacatans kyst og de omkringliggende øer.

Vi glæder os til at tage jer en tur med til fantastiske Mexico.


Med venlig hilsen
Clara Bramming og Michael Daater Iversen

Foredragsholder

Clara Bramming, rejsekonsulent i København

Clara Bramming

Rejsekonsulent

Michael Daater Iversen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau Knabrostræde 4, st. 1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top