Se nyhedsbrevet i en browser
 

Så har vi 4 spændende rejsenyheder klar til dig 🤩

Læs mere om vores fire nyheder og lad dig inspirere til din næste rejse
Kære rejselystne 🤗

Også hos os kribler rejselysten konstant og med en verden, der byder på en uudtømmelig kilde af oplevelser, så bliver vores rejseeksperter aldrig færdige med at designe nye rejser og rejseforslag.

Vi finder inspiration gennem vores egne rejser, så vi kan vælge det bedste af det bedste til netop dig.

Kig med herunder for inspiration og få eksperternes kommentarer til vores nyeste nyheder.

Rejsenyheder:
🎎 Campereventyr i Japan
🚗 Kør-selv og vandreferie i Grækenland
🛕 Eventyrrejse i Indien og Nepal
🎾 Padel Camp i Malaga

God rejse! ✈️

Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau

Tag på et campereventyr med et par gode venner i Japan 🚐

Et roadtrip gennem Japan med den ultimative frihed på fire hjul
”At rejse med camper i Japan åbner døren til magiske rejseeventyr, hvor det er enkelt at træde "off-the-beaten-path", så man kan udforske den japanske kultur, naturen og de ikoniske storbyer.” - Henrik, product manager.

På denne rejse er der sørget for de tre første overnatninger i Tokyo, så I kan udforske den pulserende storby. Herefter afhenter I en camper og bruger de næste 12 dage på at udforske og opleve Japan. Ruten er helt op til jer! Stop når I vil og bliv lige så længe, I har lyst til. Tiden er jeres egen!

🤗 Vi hjælper gerne med tips og tricks til, hvad I kan opleve på jeres roadtrip!

Læs mere her

Kør-selv og vandreferie i Grækenland 🚗

En aktiv vandreferie for dig, der ønsker at opleve på egen hånd
På denne rejse er der først tid til at udforske den græske hovedstad Athen, hvor historiens vingesus kan mærkes på hvert et gadehjørne. Du har efterfølgende frihed på fire-hjul, hvor du selv kører til det smukke bjergområde Vikos. I Vikos bor du to forskellige steder og har rig mulighed for at vandre i de enestående omgivelser på egen hånd.

Gina, product manager, har sammensat denne rejse, der viser at: "Grækenland er mere end sol, strand og retzina. Landet byder på små maleriske landsbyer i bjergene og smuk vandring i det oversete og ikke så turistede fastlands-Grækenland."

På rejsen kan du se frem til bl.a. at opleve:
🏛️ Grækenlands hovedstad Athen
⛰️ Zagori-området
✨ De berømte Vradeto-trapper

Læs mere her

På eventyr fra Delhi til Kathmandu 🛕

Kombinér Indiens mystik med naturoplevelser i Nepal
”Som ung backpacker besøgte jeg et tempel i Buddhas fødeby, Lumbini, i det sydlige Nepal. Jeg husker det som en helt særlig oplevelse at lære om munkenes daglige rutiner og opleve den spirituelle stemning" - Mathias, product manager. På denne rejse fra Delhi til Kathmandu har vi netop inkluderet et stop i Lumbini, Buddhas fødested.

Vi har forbedret dette tidligere rejseforslag, og rejsen er nu spækket med fede oplevelser. Du kan se frem til en cykeltur i Delhi, at se det imponerende og ikonsike Taj Mahal-palads, at opleve den hellige Ganges-flod, safari i Chitwan National Park og at møde de venlige lokale på trekking gennem små landsbyer med udsigt til de himmelstræbende Himalayabjerge.

🚂 Store dele af rejsen foregår i stemningsfyldte tog, hvor der er god mulighed for at falde i snak med de lokal, og opleve de betagende landskaber, toget kører igennem.

Læs mere her

Rejs med til Malaga og spil padel under varmere himmelstrøg ☀️

Tag på padel camp og udvikl dig som padelspiller
🎾🌴 Padel Camp by Match Padel Academy lavet i samarbejde med Jysk Rejsebureau.

Synes du også, at padel er en sjov sport? Og vil du gerne forbedre dit spil? Så er dette den oplagte rejse for dig. Du rejser med en gruppe af mennesker, typisk 16-20 personer, der ligesom dig elsker at spille padel. Der er god tid til at nyde de skønne omgivelser samt til at udvikle dit spil.

Når du ikke spiller padel, er der rig mulighed for andre aktiviteter:
🏊‍♀️ Du kan gøre brug af de mange faciliteter på hotellet
🍹 Nyd en sangria på en af de mange strandbarer
🌊 Dyp fødderne i Middelhavets lune vand

Læs mere og book her