Af Gina Kragh

Seychellernes vand er mange steder krystalklart og indbyder til at hoppe i badetøjet og tage snorkelmasken på og udforske livet under vandet.

Rejsetip! Du kan I princippet snorkle året rundt på Seychellerne, da vandets klarhed varierer fra ø til ø henover året. Du skal dog være opmærksom på at januar og februar kan være regnfulde.

Nedenfor giver vi dig vores anbefalinger til de bedste snorkelspots på Seychellerne:

Anse Lazio (Praslin)
På den nordlige del af Praslin ligger den smukke strand Anse Lazio. Vandet er klart og du kan snorkle på lavt vand og i pauserne slappe af under de svajende palmer. Bor du på Cote d’or stranden, kan du hoppe i cykelsadlen og cykle herop.

Nationalparken Morne (Mahe)
Nedenfor Morne Nationalparken ved Anse Major er der gode snorkelspots. Du kan ikke køre hele vejen til stranden, men kan enten tage en taxabåd hertil fra Beau Vallon eller tage på hike fra Bel Ombre (ca 1,5 -2 timers tur).

Rejsetip! Snorkling er især god langs kanterne af stranden.

Anse Royal (Mahe)
Det er rigtigt fint at snorkle her, da bugten er beskyttet af et rev - især omkring Fairyland klipperne, hvor vandet også er lavt. Stranden er meget smuk og indrammet af de skønne sorte klipper, som Seychellerne er kendt for.

Anse Source d’Argent (La Digue)
En af verdens mest fotograferede strande byder også på rigtig fine snorkelmuligheder i roligt vand, da bugten er beskyttet af et stort rev. Her er ikke så mange koraller, men mange forskellige fiskearter.

Coco Island (tæt ved La Dígue)
Øen ligger ikke lagt fra La Dígue og byder på klart roligt vand med mulighed for at se både store fiskestimer og koraller.

Rejsetip! Husk badesko, da der er ret lavvandet med mange koraller.

Silhouette Island Marine National Park
Denne nationalpark er en af de største marine nationalparker med skønt vand og granitklipper. Det rolige hav byder på mange oplevelser - er du heldig kan du spotte hajer, rokker og andre lidt større fisk.


Se alle vores rejseforslag til Seychellerne her.

Få mere information og fakta om Seychellerne her.
Nyd Seychellernes hav
SeychellerneNyd Seychellernes strandeNyd Seychellernes havLe Duc des Praslin, SeychellerneOplev verdens smukkeste strande på Seychellerne
Til top