Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag på en uforglemmelig rejse til Australien eller New Zealand

- Fantastiske naturoplevelser for alle!
Selvom Australien og New Zealand ligger på den modsatte side af jorden, er de to lande drømmerejsemål for mange danskere. Og det er der rigtig mange gode grunde til.

Australien byder på alt fra storslået natur med tropisk regnskov, busksteppe og ørken til spændende aboriginerskikke, et unikt dyreliv og en livlig, moderne kultur. Desuden huser landet nogle af verdens mest kendte seværdigheder som Uluru (Ayers Rock), operahuset i Sydney og verdens største koralrev Great Barrier Reef.

New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventureoplevelser. Her i det fjerne sydhavsocean kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte. New Zealand er et spændende rejsemål for både eventyrlystne backpackere og børnefamilier i autocampere.

Book et møde med en rejseekspert her

Australien i luksusautocamper

- 30 dage fra kr. 20.995 pr. person v. 2 pers.
Nyd friheden i din egen autocamper langs Australiens østkyst. Her venter hyggelige byer, outback, fabelagtige strande, masser af vandremuligheder, verdens ældste regnskov og fantastisk snorkling på Great Barrier Reef.

Se mere om rejsen her

Familierejse til New Zealand og Thailand

- 35 dage fra kr. 27.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr.13.895
Tag familien med på kør-selv ferie i New Zealand og nyd friheden, den venlige befolkning og den enestående natur i egen autocamper. På hjemvejen gøres stop i skønne Thailand, hvor der står ø-ferie på programmet.

Læs mere om rejsen her

Rejseinterview:

- Mød Lasse, der er vild med Australien og New Zealand
Lasse er rejsekonsulent i butikken i Aarhus, og er ekspert i Australien og New Zealand. Han har selv været i Australien og New Zealand flere gange - faktisk sammenlagt i næsten et år, så han ved, hvad han taler om:-) Vi har stillet Lasse 5 spørgsmål om hans forhold til og oplevelser i de to fantastiske lande. Læs med og bliv klogere på Australien og New Zealand.

Ring til Lasse og få en snak om Australien eller New Zealand

Læs interviewet med Lasse her

Med familien på eventyr i Australien

- 21 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 9.995
Australiens fantastiske dyreliv. Storbyerne Sydney og Brisbane og lange hvide sandstrande. Tid til afslapning og frihed til at tage på eventyr. Denne Australien-rejse er den perfekte kombination af storby og natur, dyreliv til lands og til vands - og frihed i camper i veltilrettelagte rammer.

Se mere om rejsen her

Fantastiske New Zealand

- 25 dage fra kr. 25.895 pr. person v. 2 pers.
Oplev New Zealands fantastiske natur og kultur på denne kør-selv rejse. Naturen er i centrum, alle overnatninger er inkluderet og er særligt udvalgt med fokus på små Bed&Breakfast-steder. Tilmed er der inkluderet en kajaktur og to dages cruise på den smukke fjord, Doubtful Sound.

Læs mere om rejsen her

Jorden rundt: Grupperejse for unge til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

- 3,5 måned for kr. 49.995 pr. person
Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand.

Gruppeturen inkluderer fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Læs mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag om Australien og New Zealand

- Kom ind og få inspiration til din rejse
New Zealand
25. september kl. 18 i København

New Zealand
2. oktober kl. 18 i Aalborg

Roadtrip i Australien
17. oktober kl. 18 i Aarhus

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?

2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her