Søg
Søg
Mor Kænguru, Australien

Roadtrip i Australien

Følg med på et eventyr ned langs Australiens smukke østkyst.


Vi tager på Road trip i lejet camper fra Cairns til Sydney, hvor sejlture på storslåede Whitsundays Islands, dykning på Great Barrier Reef, 4WD og camping på verdens største sand-ø Fraiser Island, og surfcamp ved Byron Bay er nogle af de mange højdepunkter.

Efter mødet med charmerende Sydney flyver vi videre til Melbourne, der er starten på en tur langs ”The Great Ocean Road” der er kendt for storslåede kystlandskaber, dramatiske klippeformationer, regnskov og vindistrikter, og som slutter i Adelaide.

Til sidst vil I følge min fantastiske rejse til Vestaustralien, hvor jeg i april måned kørte i en lejet camper 6000 km. op langs kysten til Ningaloo Reef, der er kendt for verdensklassedykning, snorkling med djævlerokker og ikke mindst verdens største fisk den imponerende hvalhaj.

Vi kommer igennem flere smukke nationalparker og kommer helt ud hvor sandet er rødt, og Klippeformationerne gemmer på små naturlige swimming pools – der indbyder til en kølig dukkert.
Vi slutter af i det Syd-Vestlige ved vindistrikterne i Margaret River og Denmark syd for Perth.

Australien er et rejsemål, der passer til alle - om man ønsker at udforske landet som backpacker, sammen med familien eller hvis man er den mere kræsne rejsende.

Glæder mig til at se jer, venligst Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
08-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Betina S. Hansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

1 time og 15 min.

Læs mere om

Australien

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: