Søg
Søg
Mount Cook på New Zealand

New Zealand

Kom med på en rejse gennem New Zealands storslåede natur i campervan.


Vi starter i Christchurch og efter en afstikker til kaikoura hvor vi er på hvalsafari, bevæger vi os gennem bjerge, fjorde og gletchere op til toppen af sydøen, hvor vi kajakker gennem Abel Tasman Nationalpark. Derefter går turen til nordøen, hvor vi rafter gennem grotter, besøger varme kilder, slapper af på de hvide sandstrande og svømmer med vilde delfiner.

Jeg viser billeder og fortæller fra min egen rejse gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New zealand og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
26-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Heidi Johansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

1 time og 45 min.

Læs mere om

New Zealand

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: