Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
1 time og 45 min.
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Christchurch og efter en afstikker til kaikoura hvor vi er på hvalsafari, bevæger vi os gennem bjerge, fjorde og gletchere op til toppen af sydøen, hvor vi kajakker gennem Abel Tasman Nationalpark. Derefter går turen til nordøen, hvor vi rafter gennem grotter, besøger varme kilder, slapper af på de hvide sandstrande og svømmer med vilde delfiner.

Jeg viser billeder og fortæller fra min egen rejse gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New zealand og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-01-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top