Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du på ferie blandt vulkaner og pingviner?

- Skift solferien ud med vilde naturoplevelser i Ecuador eller Peru
Ecuador har det hele: Fantastisk natur, stemningsfulde markeder og farverige lokale - og ikke mindst øgruppen Galápagos, der dannede baggrund for Darwins evolutionsteori. Her finder man noget af det mest uberørte dyre- og planteliv på planeten, og man kan bl.a. opleve vilde kæmpeskildpadder, leguaner, søløver, pingviner, blåfodede suler og flamingoer på helt tæt hold.

Peru er på sin egen måde lige så imponerende og indbyder til store trekking- og kulturoplevelser. Her kan du trekke til de imponerende inkaruiner Machu Picchu, opleve stemningen på de lokale markeder, flyve over de sagnomspundne Nazca-linjer, se enorme kondorer svæve over Colca Canyon samt udforske den dybe Amazonjungle og dens unikke dyreliv.

I dette nyhedsbrev kan du læse om Mette Marie, som er rejsekonsulent i Aarhus, der har boet og arbejdet på Galápagos-øerne. Og om nogle af de fede muligheder, Ecuador og Peru byder på - her er nemlig masser af fantastiske oplevelser for de eventyrlystne, hvad end du er backpacker, skal rejse med kæresten eller ønsker at få en unik rejseoplevelse med børnene.

Derfor elsker jeg Ecuador og Galápagos!

- Mød Mette Marie, som er rejseekspert i Aarhus
Mette Marie, der er rejsekonsulent i Aarhus, har selv boet og arbejdet på Galápagos i en måned i 2007 og har været der 3 gange som rejseleder. Vi har stillet hende 5 spørgsmål om det alsidige land.

Hvorfor er Ecuador og Galápagos så fede destinationer?
Ecuador har i mine øjne alt hvad der er indbegrebet af Sydamerika. Der er de storslåede Andesbjerge med snedækkede vulkantoppe, der er frodig Amazonasjungle, og der er Indianermarkeder med masser af kultur og levn fra inkatiden - og så er der Galápagos, som er landets ubestridte perle....

Læs hele interviewet med Mette Marie her

Eventyrlige Amazonas og Galápagos

- 15 dage fra kr. 25.995 pr. person v. 2 personer
Hvis du drømmer om at opleve både den fascinerende og vilde Amazonjungle og Galápagos' imponerende dyreliv og isolerede øer, er det denne rundrejse, du skal vælge.

På rejsen kommer du til at opleve Ecuadors højtbeliggende hovedstad, Quito, dyrelivet og de oprindelige befolkningsgrupper i Amazonjunglen, og kommer på Galápagoscruise i en 14-personers katamaran.

Læs mere om rejsen her

På eventyr til Machu Picchu, Galápagos & Cotopaxi

- 17 dage fra kr. 30.995 pr. person v. 2 personer
Det kan være rigtig svært at vælge mellem Ecuador og Peru - men det behøver du faktisk heller ikke! Vi har lavet et rejseforslag, hvor du får det bedste fra begge lande på en indholdsrig 17-dages rejse.

På denne tur kommer du til at opleve flere af Sydamerikas allerstørste højdepunkter; den sagnomspundne inkaruin Machu Picchu, den hellige dal, Cotopaxi-vulkanen, farverige markeder og Galápagos-øerne. Der er smæk på farverne og masser af spændende kultur i Peru og Ecuador krydret med imponerende natur - og et uforligneligt dyreliv på Galápagosøerne.
Hvis du har flere dage til rådighed, har vi masser af forslag til flere spændende stop på rejsen. Vi skræddersyer alle vores rejser, og kan derfor sammensætte din rejse præcis som du gerne vil have den.

Læs mere om rejsen her

Det legendariske Inca Trail til Machu Picchu - Nyhed!

- 12 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 personer
Denne rejse er for dig, der har et stort ønske om at trekke på de legendariske inkastier op til ruinbyen Machu Picchu. Rejsen starter i den charmerende by, Cuzco, hvor du kan vænne dig til højderne inden selve trekket starter. Byen rummer masser af spændende kultur, farverige markeder samt gode restauranter og du kommer på interessante dagsture. Selve Inka Trail-trekket tager 4-dage og ender ved de sagnomspundne Machu Picchu ruiner, hvor du ved solopgang træder gennem solporten til byen - en helt magisk oplevelse.

Har du mere tid til rådighed, er det oplagt at fortsætte rejsen videre rundt i Peru eller måske Ecuador? Vi hjælper dig også gerne med at sammensætte din videre rejse.

Læs mere om rejsen her

Det bedste af Peru

- 18 dage fra kr. 20.995 pr. person v. 2 personer
Er ungerne fløjet fra reden, og vil I ud og opleve verden sammen? Så passer denne spændende Peru-rejse perfekt til jer.

Her oplever I bla. Amazonas, ser solopgangen over Machu Picchu, sejler på Titicata-søen og besøger spændende byer. Undervejs bor I på turistklassehoteller og -lodges og har masser af guidede ture inkluderet, men stadig dage til at opleve på egen hånd.
Bliv imponeret over det unikke dyre- og planteliv, de fantastiske udsigter, kulturen og de sagnomspundne Inkaruiner.

Læs mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om Peru / Ecuador & Galapagos
Ecuador, Galapagos og Peru
12. april kl. 18 i Aalborg

Ecuador, Galapagos og Peru
18. april kl. 18 i Herning

Ecuador, Galapagos og Colombia
25. april kl. 18 i Aarhus

Peru
8. maj kl. 18.00 i Aarhus


Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen