Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du gerne opleve flere lande på én rejse?

- Vi har masser af forslag til flerdestinationsrejser, så du får flere rejser i én!
Der er uendeligt mange valgmuligheder, når turen går ud i verden, og det kan være svært at bestemme sig. Men det behøver du heller ikke, for vi har masser af gode ideer til spændende flerdestinationsrejser.

I dette nyhedsbrev kommer vi med nogle af vores bud på rejser til flere lande. Vi skræddersyer alle vores rejser, så vi kan altid lave en rejse, der passer til dine ønsker og rejselængde.

Stillehavets perler: Vanuatu, Tonga & Fiji

- 17 dage fra kr. 30.995 pr. person v. 2 personer
Stå på toppen af en aktiv vulkan, svøm blandt enorme pukkelhvaler, oplev fremmede stammekulturer og nyd roen på en bounty-ø fra din hængekøje. Det er nogle af de highlights, der venter dig på denne eventyrlige rejse til Stillehavsøerne Vanuatu, Fiji og Tonga.Læs mere om rejsen her

Jorden rundt: USA, Cook-øerne, Australien og Bali

- 32 dage fra kr. 39.995 pr. person v. 2 personer
Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali. Vi hjælper tilmed med masser af fede rejsetips og skræddersyer gerne turen, hvis du ønsker flere stop, at ændre ruten, forlænge ophold, opgradere overnatninger, m.m.

Læs mere om rejsen her

Kør din egen tuk tuk i Thailand

- fra 5.715 kr. pr. person v. 2 pers. Eksklusiv flybilletter
Prøv vores nye sjove og anderledes tur i det nordlige Thailand. Hvis du køber dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau kan du komme på denne spændende 6-dages rundtur i egen tuk tuk fra Chiang Mai. Turen er et eventyr i sig selv og giver dig mulighed for at opleve det lokale liv i området, se Thailands højeste bjerg og besøge et elefanthjem.

Læs mere om turen her

Trekking på Sumatra & verdensklasse surfing

- 19 dage fra kr. 17.995 pr. person v. 2 personer
Indonesien byder på uendelige muligheder uanset om du er til aktiv rejse eller strandferie. Hvis du kan lide at være aktiv i din ferie, vil denne trekking- og surfrejse til Sumatra, Java og Bali lige være noget for dig. Her kommer du til at opleve fantastisk dyreliv, f.eks se vilde orangutanger på Sumatra, få surfundervisning på nogle af de bedste surfsteder i Asien og bestige Sibayak-vulkanen.

Læs mere om rejsen her

Bestig et bjerg i sommerferien

- 17 dage fra kr. 18.495 pr. person
Tag med afsted med Jysk Rejsebureau til Stok Kangri i det Indiske Himalaya til sommer. Dette storslåede trek til toppen af Stok Kangri (6.153 meter) er for dig, der er i god form, og som gerne vil udfordre dig selv i sommerferien.

Turen tager dig forbi små landsbyer, smukke dale, høje bjergpas, brusende floder og helt fantastiske udsigter. Du rejser med en dansk gruppe og dansk guide, og det giver et særligt sammenhold og en fantastisk oplevelse at bestige bjerget sammen.

Der er stadig ledige pladser på denne spændende og udfordrende rejse, som kun afgår en gang om året med dansk rejseleder. Giv os et ring og hør nærmere.Læs mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag

- Om Indonesien / Thailand / Vietnam
Thailand
19. april kl. 18 i Aalborg

Indonesien
14. maj kl. 18 i Aalborg

Indonesien og Bali
1. maj kl. 18 i Aarhus

Vietnam
14. maj kl. 18 i Aarhus

Thailand
3. maj kl. 18 i København

Indonesien og Bali
24. maj kl. 18 i Herning

Thailand
5. juni kl. 18 i Herning

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen