KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
32 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 54.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette drømme-rejseforslag tager dig til de smukkeste nationalparker i USA og Australien, to af verdens fedeste storbyer (San Francisco og Sydney), "island-life" og bountystrande på Cook-øerne, aboriginerkultur og bush-camping i Australiens outback samt templer og vulkaner på Bali.

Vi har inkluderet alle overnatninger, transport og ture på dette rejseforslag. Du har stadig masser af muligheder for at udforske på egen hånd, da vi "kun" har sørget for de vigtigste elementer til en fantastisk rejse.

Mangler du råd og vejledning til at rejse i disse lande, så book et møde med en af vores rejseeksperter.

Bedste rejseperiode

Den bedste periode at gennemføre denne rejse er fra april - oktober, hvor vejret i de forskellige lande er tørt og varmt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst San Francisco
Afgang fra Danmark mod San Francisco med ankomst samme dag. Efter ankomsten i San Franciscos internationale lufthavn finder du selv til hotellet inde i byen. Resten af dagen på egen hånd i San Francisco.
2-3. dag: På opdagelse i San Francisco
I dag er du fri til at nyde de mange attraktioner og seværdigheder, som San Francisco har at byde på. Oplev stemningen ved Fishermans Wharf, besøg Alcatraz eller lej en cykel og tag på den smukke køretur over Golden Gate Bridge til de enorme redwood træer i Muir Woods National Monument. Spis om aftenen i et af San Franciscos mange karakteristiske kvarterer, hvor hvert område tilbyder sin egen særlige kultur og gastronomi.
4. dag: San Francisco - Yosemite
Du henter din lejebil fra morgenstunden og begynder på den smukke køretur til Yosemite National Park. Du kan lave en d-tour og køre via det smukke vinområde ved Napa Valley eller besøge nogle af de mindre kendte vingårde udenfor Yosemite.
5. dag: Vandring og smuk natur i Yosemite
Du har hele dagen til at udforske fantastiske Yosemite National Park og området omkring Mammoth Lakes. Yosemites slående skønhed er ikke til at tage fejl af. Granitklipperne El Capital Monolith, Glacier Point og Half Dome tårner sig op, mens gigantiske vandfald vælter ud over dem. Yosemite omfatter også mange små floder og enge samt lunde af store Sequoia træer. I Yosemite Village kan du besøge Valley Visitor Center, mens der også afgår flere små gå-stier fra Valley Visitor Center. Derudover er Mirror Lake og den berømte Tunnel View også et besøg værd.
6. dag: Yosemite - Mammoth Lakes
I dag venter dig en smuk køretur via Tioga-passet til Mono Lake og derfra videre til Mammoth. Der er i dag mulighed for at vandre eller leje en kajak. Snyd ikke dig selv for et besøg ved spøgelsesbyen Bodie, en forladt mineby fra 1800-tallet.
7. dag: Mammoth Lakes - Las Vegas
I dag går turen via Death Valley til Las Vegas. Death Valley byder på udtørrede saltsøer, ørkenlandskaber og masser af smukke udkigspunkter. Besøgscentret ligger ved Furnace Creek og er et godt udgangspunkt for at se parken. Aftenen kan du nyde i Las Vegas - tag en slentretur ned af Las Vegas Boulevard, også kendt som ”the Strip” og gør bl.a. stop ved Bellagio Hotel for at opleve det imponerende springvandshow.
8. dag: Las Vegas - Grand Canyon
Køreturen til Grand Canyon går via den imponerende Hoover Dam og ad den klassisk Route 66. Med sin overvældende størrelse og de fantastiske farver er Grand Canyon et af verdens naturlige vidundere. Kløftens enorme størrelse og strålende farver gør stedet helt unik. I området omkring South Rim er der flere udsigtsposter, som kan nås med både shuttle bus og bil. Derudover er der også mange vandrestier i området. Besøg bl.a. Bright Angel Lodge, som er et fremragende udsigtspunkt, og hvor du ud over den gode udsigt også kan nyde et smukt galleri og spændende udstillinger.
9. dag: På opdagelse i Grand Canyon
Du har hele dagen til at udforske Grand Canyon. Har du tid, så kør ad Route 64 og 89 til Page, hvor du kan opleve Horseshoe Bend og book en tur i Antelope Canyon.
10. dag: Grand Canyon - Laughlin
Nyd formiddagen i Grand Canyon inden turen går til Laughlin - fik du ikke stillet din lyst til spil og casinoer, så er Laughlin stedet.
11. dag: Laughlin - Los Angeles
I dag går turen til Los Angeles. Der er mulighed for masser af spændende stops på vejen, bl.a. byen Barstow som emmer af Route 66-stemning.
12. dag: På opdagelse i Los Angeles
Los Angeles er USA’s underholdningsby nr. 1. Hjemsted for berømte filmstjerner og vartegnet Hollywood-skiltet - byen summer i bogstaveligste forstand af kultur og happenings. Tag en slentretur på Walk of Fame og se fortovets lyserøde stjerner med navnene på byens berømtheder. Du kan også leje en cykel eller rulleskøjter og køre ad stranden fra Venice Beach til Santa Monica.
13. dag: Afrejse fra Los Angeles
I dag går turen fra Los Angeles til Rarotonga. Bilen afleverer du i lufthavnen i god tid inden afrejse.
14. dag: Ankomst Rarotonga
"Kia orana" (hej på Cook) - velkommen til paradis. Du sørger selv for at komme til dit resort, og har hele dagen til at nyde poolen, stranden og komme helt ned i gear - her hersker "island-time", og der er ingen stress og jag - bare afslappet og god stemning. Castaway Resort er et mindre boutique resort med en smuk bounty-strand og en afslappet stemning. Fra stranden kan du se pukkelhvaler (juli - november), snorkle blandt farverige fisk på koralrevet og nyde en af øens smukkeste solnedgange. Værelserne er udstyret med mindre køkken, eget toilet/bad og egen terrasse.
15-17. dag: Badeferie på Rarotonga
Dagene har du på egen hånd på Rarotonga, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen. (M) På Rarotonga finder du hovedstaden Avarua, hvor der hver lørdag er marked. Her kan du handle med de lokale og smage på lokale specialiteter som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Befolkningstallet for Cook-øerne ligger på cirka 15.000, hvoraf 11.000 bor på Rarotonga. Øen måler 32 km i omkreds, så det er nemt at komme rundt og udforske de hyggelige landsbyer i lejebil, på scooter eller cykel. Indland finder du bjerge, jungle og vandfald – Jysk Rejsebureau anbefaler at tage på overland vandretur med en lokalguide. Øen er omringet af koralrev og laguner, så der er rig mulighed for snorkling og dykning. Tag til søndagsgudstjeneste og nyd de lokale synge med på salmerne iført deres pæneste tøj.
18. dag: Afrejse fra Rarotonga
I dag går turen videre til en af verdens smukkeste byer, Sydney. Du sørger selv for at komme i lufthavnen.
19. dag: Ankomst Sydney
Velkommen til Sydney, hovedstaden i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end fire millioner mennesker - byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Du sørger selv for at komme fra lufthavnen til dit hotel.
20-21. dag: På opdagelse i Sydney
Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney, og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur derinde og hør om opførelsen af dette arkitektoniske vidunder. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Tag på den smukke vandretur langs kysten fra Bondi- til Coogee Beach. Du kan også tage på dagstur til Blue Mountains eller Hunter Valley.
22. dag: Afrejse fra Sydney og på eventyr ved Ayers Rock
Du sørger selv for at komme i lufthavnen. Fra Sydney flyver du til Ayers Rock Airport. Her mødes du med din gruppe og lokalguide. Herfra går turen til imponerende Uluru: 348 meter høj og 10 km i omkreds. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning. Et af de helt store højdepunkter indtræffer denne aften, når du ser solen gå ned over Uluru. ([F,A])
23. dag: Ayers Rock - Kings Canyon
Uluru er allermest magisk ved solopgang og solnedgang. I dag står du og gruppen tidligt op og kører ud for at finde et godt udsigtspunkt. Først står Uluru som en grå silhouette mod den langsomt lysnende baggrund. Efterhånden som solen kommer længere op, skifter farven til nærmest skrigende orange, inden solen til sidst står højt på himlen, og Uluru har antaget den karakteristiske røde farve. Efter en magisk solopgang går turen fra Uluru til Katja Tjuta, som ifølge de lokale aboriginere betyder “Mange Hoveder”. Der er mulighed for at gå en tur gennem “Valley of the Winds”, så du rigtig kan opleve Katja Tjuta. Om eftermiddagen kører gruppen til aftenens lejr ved Kings Creek Station. Her kan du spise aftensmad ved lejrbålet, mens du nyder den uforstyrrede stjernehimmel. ([M,F,A])
24. dag: Kings Canyon - Alice Springs
Watarrka-kløften, også kendt som Kings Canyon, skærer sig igennem landskabet som en miniudgave af Grand Canyon. Modsat Grand Canyon er Watarrka dog væsentlig nemmere at udforske, så vi anbefaler, du tager den lange vej helt til toppen, hvor du undervejs passerer det idylliske permanente vandhul Garden of Eden. Udsigten fra klippekanten er helt fantastisk - og gåturen værd! Sidst på eftermiddagen slutter turen i Alice Springs, hvor du bliver sat af på dit hotel. ([M,F])
25. dag: Afrejse fra Alice Springs og ankomst til Bali
Du tager selv i lufthavnen og flyver med et stop til Denpasar lufthavn på Bali. Her bliver du afhentet og kørt til dit resort i Sanur. Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. På denne lille indonesiske ø kan du glæde dig til at opleve masser kultur, templer, vulkaner og strande.
26. dag: Afslapning og badeferie i Sanur
Sanur er et af de mere stille og rolige turistområder på Bali. Byen har en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Der er mange forskellige restauranter, samt gode steder at shoppe og få massage. Det er også muligt at leje en cykel og bevæge sig rundt i byen. (M)
27. dag: Sanur - Ubud
Du bliver afhentet på dit hotel af din lokaleguide, som tager dig omkring til små hyggelige stop og seværdigheder på vejen til Ubud. (M)
28. dag: På eventyr blandt templer i Ubud
Der er mange oplevelser i og omkring i Ubud. Byen er Balis kunstneriske centrum, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spa-ophold. Der er mange lokale markeder, gallerier og kulturshows i byen. Er du til adventure, kan du tage på riverrafting, cykelture eller bestige enten Batur- (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Udenfor Ubud finder du masser af gode vandrestier, som tager dig til smukke risterasser og gennem små hyggelig landsbyer. (M)
29. dag: Ubud - Lovina
Efter morgenmaden vil der være afgang mod Lovina. Turen går via Tirta Empul-templet, kaffeplantager, Kintamani krateret og den tidligere nordbalinesiske hovedstad Singaraja. Du bestemmer selv, om du ønsker at gøre stop, da det bare er dig og din lokalguide. Om eftermiddagen kommer du til fredfyldte Lovina. (M)
30. dag: Afslapning og badeferie i Lovina
En ny skøn dag venter dig på Balis nordkyst. Start morgenen med en sejllads ved solopgang for at se delfinerne springe samt opleve Balis smukke nordkyst fra havsiden. Tag på vandretur op i bjergene eller en dagsudflugt til det ”skjulte vandfald” Lemukih. De varme kilder og flotte buddisttempler kan besøges tidligt om morgen. Lovina er kendt for sine sorte lavastrande og sit stille og rolige tempo. Der er udsigt fra stranden til de flotte vulkaner på Java. (M)
31. dag: Lovina - Denpasar og afrejse fra Bali
Efter morgenmaden har du lidt tid om formiddagen, inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen i Denpasar. Afgangstidspunktet er afhængig af dit afrejsetidspunkt fra lufthavnen. (M)
32. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark efter en fantastisk jordomrejse.

Overnatninger

3 overnatninger på Best Western Plus Americana i San Francisco
2 overnatninger på Best Western Plus Yosemite i Oakhurst
1 overnatning på Mammoth Mountain Inn i Mammoth Lakes
2 overnatninger på Tropicana Las Vegas i Las Vegas
2 overnatninger på Yavapai Lodge Grand Canyon i Grand Canyon
1 overnatning på Tropicana Express Hotel & Casino i Laughlin
2 overnatninger på Dunes Inn Sunset i Los Angeles
4 overnatninger på Castaway Resort på Rarotonga
3 overnatninger på Great Southern Hotel Sydney i Sydney
1 overnatning i teltlejr ved Ayers Rock
1 overnatning i teltlejr ved Kings Creek Cattle Station
1 overnatning på DoubleTree i Alice Springs
2 overnatninger på Besakih Beach hotel i Sanur
2 overnatninger på Pertiwi Resort & Spa i Ubud
2 overnatninger på Rumah Cantik i Lovina

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og luksus resorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Francisco // Los Angeles - Rarotonga / Rarotonga - Sydney / Sydney - Ayers Rock // Alice Springs - Denpasar / Denpasar - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelse ifølge program
 • Transfers ifølge program
 • Billeje mellem San Francisco og Los Angeles inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top