Se nyhedsbrevet i en browser
 

Sommerferie i Canada? Kom til gratis temaaften i Aarhus

- Der er stadig ledige pladser på vores Canada-temaaften den 27. september i Aarhus
Tag på sommerferie i Canadas smukke natur til sommer og oplev fantastiske nationalparker, bjørne, elge og hvaler. Hvis det lyder som noget for dig, skal du ikke vente for længe med at planlægge rejsen - Canada er nemlig blevet super populært og campsites og autocampere bliver hurtigt udsolgt.

Vi har arrangeret en gratis temaaften på Aarhus-kontoret den 27. september, hvor vi fortæller om fede rejseruter og oplevelser i Canada. Du kan også få en snak med vores dygtige Canada-eksperter, og der vil blive serveret lidt godt til ganen. Husk tilmelding efter først til mølle-princippet.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores temaaften i Aarhus, eller når alle pladser er fyldt op, kan du booke et møde med en rejsekonsulent her.

Tilmeld dig temaaftenen her

På eventyr i Vestcanada med camper og bil

- 19 dage fra kr. 15.495 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 6.395
I dette rejseforslag kører du i autocamper fra Calgary til Banff, Yoho, Jasper og tilbage til Calgary. Herfra flyver du videre til Victoria på Vancouver Island, hvor der er booket en 10-dages kør-selv-rejse (inkl. overnatninger) til Tofino, Campbell River og Vancouver.

Læs mere og indhent tilbud her

Med familien på eventyr i Canada

- 12 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 4.295
Tag familen med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt så du bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til at nyde Canadas fantastiske natur og varriede dyreliv, sammen med din familie.

Læs mere og indhent tilbud her

Nice to know om Canada

- Et eldorado for naturelskere
Canada er verdens næststørste land og hele 232 gange større end Danmark. Landet har utrolig meget at byde på, og den vilde natur er et sandt eldorado for naturelskere.

Sommerhalvåret er ideelt til vandre- og cykelture, fiskeri, river rafting og klatring i naturskønne områder, og sommerperioden strækker sig fra juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder og dermed også de mest populære. Om vinteren er Canada en perfekt destination til snesport.

Se vores fede Canada-rejseforslag

Gratis rejseforedrag

- Se nogle af vores spændende foredrag i september og oktober
Sydafrika og dykning i Mozambique
24. september kl. 18 i Aarhus

Ø-hop i Caribien
24. september kl. 18 i Herning

Thailand med børn
24. september kl. 18 i Aalborg

Peru og Ecuador
3. oktober kl. 18 i København


Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her