Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Følg med mig på et fantastisk eventyr i lejet bil fra Cape Town til Johannesburg. Køreturen langs "Garden Route" og "The Wild Coast" byder på storslået natur, imponerende kystlinje og nationalparker, hvor du kan opleve ” the Big 5". Vi slutter turen af med et fantastisk safari ophold i Kruger Nationalpark. Herefter flyver vi til Mozambique, hvor du kan opleve dykning i verdensklasse og snorkle med verdens største fisk; hvalhajen.

Sydafrika giver dig en bred vifte af muligheder, hvad enten du er til vandring i bjergene, afslapning ved stranden eller ture på hesteryg. Og er du til vilde aktiviteter, så kan du se frem til et alle tiders adrenalin rush når du hopper i faldskærm eller dykker med hvidhajer i bur. I Sydafrika kan du få det hele… Du bestemmer selv tempoet... Og i Sydafrika får du meget for pengene.

Glæder mig super meget til at se jer

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-02-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top