Se nyhedsbrevet i en browser
 

Rejs på eventyr for under 12.000 kr.

- Se her hvad du kan opleve!
Drømmer du om en eventyrlig rejse, men har et begrænset budget? - I dette nyhedsbrev giver vi dig en række forslag til spændende rejser, der alle koster under 12.000 kr.

Finder du ikke lige det du søger, så ring til os på 70 20 19 15 - der er masser af andre muligheder rundt omkring i verden. Og det behøver ikke være dyrt!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Kultur og forkælelse i Sydvietnam

- 10 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 pers.
Nyd det bedste af det sydlige Vietnam på denne rejse med fokus på kultur, historie og strandliv. Oplev den pulserende storby, Ho Chi Minh City, Cu Chi tunellerne fra Vietnamkrigen, og det berømte flydende marked i Mekong Deltaet. Rejsen sluttes af med et ophold på den lille tropiske ø Phu Quoc med et hav af skønne sandstrande.

Se mere om rejsen her

Med familien på eventyr i Florida

- 10 dage fra kr. 8.495 kr. pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 3.995
Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Floridas eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, vilde dyr og smukke strande. For at gøre turen mest behagelig og fleksibel har du lejebil under hele opholdet og så har vi booket alle overnatningerne for dig.

Hvis du vil have lidt tips til at rejse i Florida med børn, kan vi anbefale dig at læse Sofie Lindes rejseguide om Fort Myers og Sanibel Island her.

Se mere om rejsen her

Langtangtrek i Nepal

- 14 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers.
Oplev fantastiske Nepal til en super skarp pris. Dette rejseforslag tager dig til Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan du både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Langtang området er et langt mindre turistet område end eksempelvis Everest og Annapurna, så du oplever den spektakulære natur i selskab med færre turister.

Dette rejseforslag passer perfekt til en aktiv efterårsrejse i uovertruffen natur!

Læs mere om rejsen her

Sri Lankas skønneste strande

- 12 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 pers.
Rejs til Sri Lanka - f.eks. til efteråret - og nyd livet på øens skønneste strande. Du oplever også farverige og pulserende Colombo og kommer på hvalsafari, hvor du kan være heldig at se en af de gigantiske blåhvaler!

Læs mere om rejsen her

Backpacking langs Australiens østkyst

- Op til 90 dage fra kr. 11.095 pr. person v. 2 pers.
Australiens østkyst er lig med sol, vand, varme og god stemning. Med et buspas har du fuld frihed til at udforske og opleve Australien i dit helt eget tempo. Uanset om du vil dykke på verdens største koralrev, lære at surfe, sejle blandt de smukkeste øer sammen med en masse andre unge fra hele verden, køre i 4WD på verdens største sandø, bo på en ægte outbackfarm eller bare nyde solen og vandet, er den australske østkyst det rette sted!

Vi har sammensat en rejse, der skaber rammerne for et fantastisk backpacker-eventyr i det store land Down Under - indholdet er op til dig.

Læs mere om rejsen her

Med familien på eventyr i Thailand

- 15 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 voksne og 2 børn, børnepris fra kr. 11.495
Vi har lavet et forslag til dig og familien, hvor I kommer på eventyr i områder af Thailand, der endnu ikke er så besøgte af andre turister. I skal besøge Chiang Mai, køre jeres egen tuk tuk, bo i hytter i junglens trætoppe og slutte af på den lille ukendte ø, Koh Munnork, med kridhvide sandstrande ikke langt fra Bangkok.

Læs mere om rejsen her

Ny videoserie: Vi og verden - 5/5: Sammen 24/7

- Om at rejse sammen som familie
I Vi OG VERDEN følger vi de to fortællere, Viola (8 år) og Carolina (5 år) og deres forældre på togrejse gennem Kina og Japan. Vi oplever verden - mødet med mad, kultur og det at rejse - gennem børnenes øjne.

Se med på det sidste afsnit i serien, hvor familien fortæller om at være sammen 24 timer i døgnet.

Se det 5. og sidste af VI OG VERDEN her

Songkran i Thailand

- Verdens vådeste nytårsfest
Songkran - eller thailandsk nytår - er formegentlig den største og mest mindeværdige vandfestival, du nogensinde vil opleve. Festivalen afholdes d. 13. – 15. april hvert år og er blandt de mest populære festivaler i Thailand.

Songkran er for alle, der elsker en god vandkamp, så er du ikke så meget til vand, bør du holde dig inden døre i disse dage, for du vil med garanti blive ramt af vandballoner og de fede stråler fra super-soakers. Vandet er et symbol for renselse, inden de nye år begynder – så sørg for at have dit ammunitionslager fyldt godt op, så du kan velsigne dine medmennesker.

Læs mere om Songkran i Thailand her.

Se vores rejser til Thailand her

Gratis rejseforedrag

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AALBORG: 30/4 kl. 18 - Thailand med børn

KØBENHAVN: 30/4 kl. 18 - Roadtrip i Vest USA og øhop i Hawaii

AARHUS: 7/5 kl. 18 - Vietnam

WEBINAR: 7/5 kl. 17.30 - Thailand

HERNING: 15/5 kl. 18 - Sri Lanka

KOLDING: 29/5 kl. 18 - Grupperejser for unge

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?

Deltag i konkurrencen her