Se nyhedsbrevet i en browser
 

New Zealands mange naturoplevelser venter på dig!

- Du kan booke din New Zealand rejse til 2021 hos os nu!
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventureoplevelser! Her kan du opleve gejsere og vulkaner, komme på trek i både regnskov og på gletsjere, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe, river rafte og meget mere. New Zealand er et oplagt rejsemål for eventyrlystne i alle aldre, og vi kan skræddersy din rejse præcis som du drømmer om!

Du kan booke din New Zealand rejse til 2021 hos os nu - ring på 70201915 og få en snak med en af vores New Zealand-eksperter eller book et møde her - helt gratis!

SE ALLE VORES LÆKRE NEW ZEALAND-REJSEFORSLAG HER!

Fantastiske New Zealand!

- 25 dage fra kr. 24.395 pr. person v. 2 pers.
Dette rejseforslag er for dig, som vil opleve New Zealands fantastiske natur og kultur, men ikke nødvendigvis har den store trang til hverken jetboat, heli-hike eller bungy jump.

Vi har inkluderet et par af de største naturoplevelser i rejseforslaget; kajaktur ved Cathedral Cove, Coromandel, en dag til at vandre i fantastiske Abel Tasman Nationalpark - og i Doubtful Sound venter et minikrydstogt på den utroligt smukke fjord. Samtidig er der god tid til bare at nyde naturen, maden, vinen, hinanden - og friheden til selv at vælge, hvad din tid skal bruges på.

Se mere om rejsen og få tilbud her!

Familietur i New Zealand

- 30 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 pers.
New Zealand det perfekte land at køre rundt i med familien! Det fantastiske ved New Zealand er, at naturen er så alsidig. I kan opleve høje, sneklædte bjerge, imponerende fjorde, lækre sandstrande, spruttende gejsere og enorme vulkaner - og alt sammen inden for en overskuelig afstand.

Når I er på kør-selv ferie er friheden i højsædet. I bestemmer selv ruten og tempoet for rejsen og kan stoppe lige præcis når og hvor I har lyst! I rejseforslaget har vi inkluderet de to første overnatninger i Auckland og den sidste overnatning i Christchurch, samt camperleje i 25 dage.

Se mere om rejsen og få tilbud her!

Aktivt eventyr i New Zealand

- 26 dage fra kr. 29.895 pr. person v. 2 pers.
Er du til aktive rejser med en god portion eventyr? Så er denne rejse lige noget for dig! Du skal nemlig blackwater-rafte, rapelle, sejle i kajak, vandre på en af landets smukkeste vandreruter, svømme med vilde delfiner, flyve i helikopter og lande på en gletsjer, opleve den exceptionelle natur ved Mount Cook og på sejltur på de smukkeste fjorde!

Se mere om rejsen og få tilbud her!

New Zealand i luksusautocamper

- 26 dage fra kr. 17.295 pr. person v. 2 pers.
Nyd friheden i din egen autocamper langs Australiens østkyst! Her venter hyggelige byer, outback, fabelagtige strande, masser af vandremuligheder, verdens ældste regnskov og fantastisk snorkling på Great Barrier Reef. Alt dette kan du opleve med base i din egen lækre autocamper!

Se mere om rejsen og få tilbud her!

Deltag i et eller flere af vores webinarer

- hør f.eks. om Canada, Australien og New Zealand
Vi har sat en masse webinarer op i juni og august til spændende destinationer. Se dem alle sammen og tilmeld dig her

Webinarerne varer ca. 1 time. Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.

Vi ses online!

Kh Team Jysk 💚


Se mere og tilmeld dig her