Se nyhedsbrevet i en browser
 

Studierejser med bus til Tyskland i 2020 og 2021

- Få tryghed med egen bus på studierejsen
Studieturen er et af årets højdepunkter for de studerende. Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave fede studierejser med masser af fagligt indhold, og spændende lokale oplevelser. Vi skræddersyer den optimale studierejse i samarbejde med jer.

I dette nyhedsbrev har vi udvalgt nogle studierejser med bus til Tyskland. Tyskland er nu åbnet op for danske turister og derfor kan I faktisk komme på studietur allerede til efteråret 2020. Da I har bussen for jer selv i gruppen kan I sikre at hygiejnen er i top. Samtidigt er det en tryghed at I også har bussen til rådighed under rejsen og kan bruge bussen som transportmiddel på destinationen og undgå offentlige transportmidler.

Kontakt os på 70 20 19 15 eller book et telefonmøde allerede i dag, hvis I ønsker en snak om jeres næste studierejse.


Book et telefonmøde med en rejsekonsulent

Studierejse til Berlin med bus

- 4 dage fra 860 kr. pr. person
Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!

Læs mere og få tilbud her

Studierejse til Hamborg med bus

- 4 dage fra 995 kr. pr. person
Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.

Læs mere og få tilbud her