Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du også vild med aktive rejser?🥾🤗😍

- Så tag på tur sammen med os!
Vi elsker at sende eventyrlystne og rejseglade kunder ud og mærke verden - og vi elsker også selv aktive rejser! Derfor kan vi hjælpe dig med at få masser af store natur- og kulturoplevelser på vores aktive rejser med dansk rejseleder.

I nyhedsbrevet her viser vi dig nogle af vores spændende aktive rejser med dygtige rejseledere. Du kan f.eks. tage med os til Jordan, Spanien, Island, Færøerne, Tanzania, Nepal, Skotland, Slovakiet og Danmark🙌

SE ALLE VORES AKTIVE REJSER MED DANSK REJSELEDER HER

Trekking på West Highland Way i Skotland🙌

- 7 dage fra kr. 9.995 pr. person
Tag med på en aktiv grupperejse med dansk rejseleder til det skotske højland, hvor du skal trekke på West Highland Way og bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m).

West Highland Way er en smuk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland, og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Trek til toppen af Kilimanjaro i Tanzania med Lothar Friis💪

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person
Tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis er rejseleder på dette trek til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Trekking i Slovakiet👌

- 8 dage fra kr. 9.995 pr. person
Tag med på en fantastisk trekkingtur til ”Høje Tatrabjergene” i Slovakiet med dansk rejseleder. Oplev høje klippetoppe, krystalklare søer, hyggelige bjerghytter og udfordrende trekking. Vi vandrer fra hytte til hytte, og bor i små bjerglandsbyer.

SE MERE OM REJSEN HER

Trek til Everest Base Camp💙

- 19 dage fra kr. 19.995 pr. person
Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Trekking til Petra i Jordan og besøg ved Det Døde Hav😍

- 8 dage fra kr. 14.995 pr. person
På denne rejse vandrer vi fra Dana til Petra via beduinstier og går ad ”bagvejen” fra Lille Petra til den UNESCO bevarede lyserøde by, Petra. Rejsen slutter med afslapning ved Det Døde Hav.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien☀️

- 8 dage fra kr. 9.995 pr. person
Tag med på vandretur på den legendariske Camino i Spanien, hvor vi går den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Vandring i vildmarken i Island med Lothar Friis🤗

- 10 dage fra kr. 17.995 pr. person
Tag med på en udfordrende vandretur i vildmarken med den forhenværende jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis, i Westfjord ved Ísafjörður i nordvest Island. Vi skal opleve den rå natur, arbejde sammen som et team og have nye personlige værktøjer med hjem, så vi kan se livet fra andre perspektiver.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Vandring på Færøerne💚

- 8 dage fra kr. 16.495 pr. person
Færøerne er et paradis for naturelskere og meget velegnet til vandreture. Vi vandrer ad små, gamle bygdestier, via grønne fjelde med græssende får og med udsigten til de nærliggende øer, der rejser sig majestætisk i horisonten.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø🌳

- 3 dage fra kr. 3.295 pr. person
Vandretur på Hærvejen med rejseleder. Kom med ud og vandre på Danmarks mest populære stræk af Hærvejen, der går langs den jyske højderyg fra domkirkebyen Viborg, igennem Dollerup Bakker og slutter i det naturskønne område ved Bølling Sø.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER

WEBINARER OM AKTIVE REJSER MED DANSK REJSELEDER

- Se mere og tilmeld dig her!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende webinarer om aktive rejser med dansk rejseleder. Det er gratis at deltage, du skal bare huske at tilmelde dig. Nedenfor kan du se programmet, og du kan tilmelde dig ved at klikke på det webinar, du gerne vil deltage i.

Mandag d. 10. maj kl. 15.00 - Vandring på Gendarmstien i Danmark

Onsdag d. 12. maj kl. 17:30 - Trekking til Mt. Everest Base Camp i Nepal

Tirsdag d. 18. maj kl. 15:30 - Vandring ad Hærvejen i Danmark

Torsdag d. 20. maj kl. 15.00 - Vandring på Camønoen i Danmark

Torsdag d. 20. maj kl. 17:30 - Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien

Se en oversigt over alle webinarer her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser med afrejse efter 1. maj 2021!

Køber du en pakkerejse hos os med afrejse efter 1. maj 2021, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her!