Se nyhedsbrevet i en browser
 

🌏 HVAD ER DIN BEDSTE REJSEOPLEVELSE?✈️😎

- Se nogle af vores her!
Det er ikke nogen hemmelighed at vi her hos Jysk Rejsebureau, ligesom du, elsker at rejse. Vi har gennem årene fået rigtig mange rejseoplevelser med i rygsækken – både de sjove, skøre, smukke, udfordrende, vilde og bevægende. Fælles for dem alle er, at vi husker dem, fordi de har gjort indtryk på os!

Vi elsker også at dele vores rejseoplevelser med dig! Og det gør vi blandt andet gennem de mange rejseberetninger, vi har skrevet gennem de sidste årtier - om både små og store oplevelser fra den store verden. Flere af rejseberetningerne er også skrevet af venner af huset. Imens du planlægger dit næste rejseeventyr kan du f.eks. læse om et sjovt rejseminde fra Colombia, en begravelsesceremoni på Sulawesi i Indonesien, en udfordrende trekkingtur til Choquequirao og Machu Picchu i Peru eller om anderledes rejseoplevelser i Grækenland🙌

Se alle vores rejseberetninger fra verdens afkroge her

GIV ET REJSEGAVEKORT I GAVE🎁😍

- Og glæd en du holder med en rejseoplevelse🤗
Skal du til bryllup, rund fødselsdag, eller skal du give en gave i en helt tredje anledning? Så tør vi godt garantere, at et rejsegavekort i gave vil blive vel modtaget, for en rejse skaber store oplevelser og giver os noget at glæde os til. Og det er en fed følelse at have en rejseoplevelse at se frem til!

Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau kan, udover en uforglemmelig eventyrrejse til varmere himmelstrøg, også bruges på en af vores skønne flerdagesture i Danmark eller rejseudstyr. Beløbsstørrelsen bestemmer du helt selv😊

Køb et rejsegavekort lige her

Gratis rejseinspiration🙌

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis rejseforedrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring😍

Se alle foredrag og tilmeld dig her!

Søger du en rejsepartner til din næste rejse?😃

- Så tjek vores rejseforum ud!
Vidste du, at du kan finde en rejsemakker via vores rejseforum 'Find rejsepartner'? Er du klar til at rejse, men står du og mangler en at rejse sammen med? Så tjek vores rejseforum ud - måske er du heldig at finde en rejsemakker med de samme rejsedrømme som dig🤗

Søg efter rejsepartnere lige her

Har du styr på rejseforsikringen?

- Med Gouda Rejseforsikring kan du roligt rejse ud på eventyr!
Rejseforsikring er en uhyre vigtig ting at have styr på, når du skal ud at rejse. Uden rejseforsikring står du nemlig selv med det økonomiske ansvar, hvis uheldet er ude.

Hos Jysk Rejsebureau anbefaler vi Gouda Rejseforsikring, som dækker alt fra lægehjælp til hjemkaldelse og coronakarantæne, forsinket fremmøde, farlig sport og meget andet.

Med en Gouda Rejseforsikring har du adgang til dansktalende læger via videokonsultation når du er på rejse i udlandet.

Læs mere om dækning med Gouda Rejseforsikring her!