Af Michelle Hviid

Tidspunkt for rejse

Juli 2018
Det er en ruin a la Machu Picchu, bygget umiddelbart efter Machu Picchu, men da Choquechirao kun kan nåes til fods, på en heftig hård 2 dages vandring (primært op ad bakke) er ruinen en af de få steder på jorden, hvor du kan gå rundt helt alene og forestille dig hvordan der har været da inkaerne byggede det i 1536. Uden at Starbucks serverer kaffe til. Faktisk er der ikke engang rindende vand, det er “inkatoilet” modellen. Også kaldet skovskideren på dansk.

På Machu Picchu var vi lidt i IKEA på lange sirlige rækker af mennesker der mestendels opførte sig som får. Gik foran dem foran. På Choquechirao var jeg Indiana Jones, udødelig og på eventyr. Det var en drøm og et mareridt og smukt og for meget. Ikke mindst “Stair of death” som jeg besejrede (op ad). Det var en af de mest magiske dage i mit liv.

Gå derop. Der er så smukt. Ensomt. Uspoleret. Vildt. Tidsløst. Altså ind til de bygger den svævebane som skal skabe adgang for alle på 15 minutter.

Machu Picchu var fantastisk men Choquechirao var magisk. Det mest øde og ufremkommelige sted på kloden jeg nogensinde har været. Turen var rå, men nu jeg har været i bad, har fået kold vandmelon og alt er forholdsvis normalt igen.

Men den tur, den vil nu for evigt være en del af mig. En del jeg er vanvittigt stolt af. Tal om at bungyjumpe sin komfortzone. Go. Inden det er for sent. Tag turen som jeg gjorde, mød dig selv og mærk verden.

Faneme en vild tur.
Kh Michelle.

#Choquequirao #peru #mærkverden #Jysk #vildestetur #inka #glemmerdetaldrigDu kan se Jysk Rejsebureaus tur til Machu Picchu og Choquequirao her
Michelle Hviid på aktiv rejse i Peru
Michelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i PeruMichelle Hviid på trekkingtur i Peru
Til top