Se nyhedsbrevet i en browser
 

Fyld din sommerferie med magiske oplevelser

- Ta' med til Indonesiens enorme ø-rige
Indonesien er med sine ca. 17.500 øer verdens største ø-rige! Og landet er utrolig alsidigt: Du kan vandre på vulkaner, dase på stranden ved det turkisblå hav, dykke og snorkle med havskildpadder og djævlerokker, opleve komodovaranernes domæne, riverrafte på brusende floder eller nyde en afspændende yogatime i Balis kulturcentrum, Ubud.

Vi kan skræddersy en rejse fyldt med eventyrlige oplevelser til dig - så ring til os på 70 20 19 15 eller book et møde med en rejsekonsulent.

Lad dig inspirere her

Bali og Gili Air for familien

- 16 dage fra kr. 11.595 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 8.895
På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands. Du kan glæde dig til at opleve Balis hinduistiske kultur med de imponerende templer, farverige blomsterofringer og lige så farverige lokale klædedragter. Naturen er et kapitel for sig med grønne risterrasser, fantastiske vandfald og nordøens sorte lavastrande.

Gili Air er kendt for sine smukke strande, det azurblå hav og enestående koralrev, der bare indbyder til at blive udforsket. Så grib sommertøjet, snorkel og maske og oplev Bali og Gili sammen med familien.

Se mere og få tilbud her

Bali, Java og husbådtur i Borneos uopdagede jungle

- 21 dage fra kr. 21.995 pr. person v. 2 pers.
Denne rundrejse tager dig forbi Bali og Javas kulturskatte, fantastiske natur og lækre strande. Turens absolutte højdepunkt venter dig i form af en jungle og husbådoplevelse i Tanjung Puting National Park, hvor du kommer tæt på de vilde orangutanger og livet i junglen.

Se mere og få tilbud her

Mærk stemningen i Indonesien

- Se vores egen video fra verdens største ø-rige
Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, lækre strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en åben, farverig befolkning, der har let til smil.

Vores erfarne rejsekonsulenter har selv rejst rundt i Indonesien, og ud fra deres egne rejser har vi sammensat denne lille stemningsvideo!

Bliv inspireret til din egen Indonesiensrejse her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

Her kan du se og tilmelde dig nogle af vores mange spændende foredrag, f.eks. om Indonesien og Bali:

WEBINAR: 30. januar kl. 17:30 - Myanmar

HERNING: 31. januar kl. 18 - Indonesien og Bali

AARHUS: 4. februar kl. 18 - Indonesien og Bali

KØBENHAVN: 5. februar kl. 18 - Indonesien og Bali

AALBORG: 6. februar kl. 18 - Sri Lanka og Maldiverne

KOLDING: 20. marts kl. 18 - Thailand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her