Se nyhedsbrevet i en browser
 

Har I styr på grupperejsen i efteråret? 🍂

Vi er klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres efterårsrejse!
Skal I på en studie- eller firmarejse i efteråret, så er det ved at være tid til at starte planlægningen af jeres rejse. Uanset om I skal på en lærerig studietur eller styrke sammenholdet på en firmarejse, så står vi klar til at hjælpe.

👉 Se oversigt over alle vores studierejser her
👉 Se oversigt over alle vores firmarejser her

Har I spørgsmål, eller er I nysgerrige på jeres muligheder for at få realiseret netop jeres rejse, så er I altid velkomne til at booke et gratis og uforpligtende møde. I kan også ringe til os på tlf. 70 20 19 15 og høre mere.

Vi glæder os til at hjælpe jer!

Book et gratis rejsemøde her

Se vores bud på fede destinationer til jeres studierejse 👇


New York

Rejs til New York - byen der aldrig sover - på jeres studierejse! Oplev den pulserende energi i New York City, besøg ikoniske seværdigheder som Frihedsgudinden og Empire State Building, udforsk verdensberømte museer, gå en tur i Central Park og nyd autentiske gastronomiske oplevelser fra hele verden.

Læs mere her

Island

En studierejse til Island byder på en verden af kontraster med spektakulære landskaber, fra majestætiske gletsjere til brusende vandfald. Udforsk unikke geotermiske varme kilder, fascinerende vulkaner og imponerende lavaformationer. Bo i hyggelige Reykjavík; den nordligste hovedstad i verden.

Læs mere her

Budapest

Tag på en studierejse til Budapest og oplev en by, der forener historie og kultur. Udforsk det imponerende Buda Slot, slentr langs Donau-floden og nyd udsigten til den storslåede parlamentsbygning. Oplev også Budapests termiske bade efter en lang dag rundt i byen.

Læs mere her

Riga

Denne baltiske perle byder på en fascinerende blanding af middelalderlig arkitektur, pulserende kulturliv og en rig historie. Udforsk de smalle brostensbelagte gader i den gamle bydel, besøg de imponerende art nouveau-bygninger og nyd den fantastiske udsigt fra Riga-katedralen.

Læs mere her

Krakow

Oplev den historiske charme og kulturelle rigdom, når I udforsker Krakows bykerne, besøger det imponerende Wawel-slot eller går en tur i den jødiske bydel Kazimierz. Dyk også ned i Polens historiske fortid med et besøg ved Auschwitz.

Læs mere her

Jeres ønske

Har I en anden destination i tankerne? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at skræddersy en rejse, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Tryk på knappen nedenfor og book et gratis og uforpligtende møde.

Book et møde her

Teambuilding, adventure, kultur og forretning 🙌

Styrk jeres fællesskab på en skræddersyet firmarejse!
En firmarejse er den perfekte anledning til at skabe fælles oplevelser mellem kollegaer, der styrker det sociale og faglige fællesskab. Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at skræddersy unikke firmarejser, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi sørger for alt det praktiske såsom flybilletter, overnatninger, transport og forsikringer, så I blot skal læne jer tilbage og nyde rejsen!

🪂 Måske I vil på en adventurefyldt rejse til Kaprun i Østrig?
☀️ Eller på byrundtur, virksomhedsbesøg og til flamencoshow i solrige Malaga?
✈️ Måske I vil styrke fællesskabet med teambuilding i Dublin?
🍷 Eller måske I vil på vinsmagning, kanalrundfart og en tur i operaren i Milano?

Se flere forslag til firmarejsen her