Vores rejsekonsulenter har stor erfaring med studieture og forretningsrejser og vil kunne bistå med gode råd og forslag til den mest effektive og optimale løsning. Vi er prisbevidste, lytter til jeres ønsker og opfylder dem efter bedste evne, ved at tilpasse pris, kvalitet og indhold efter jeres ønsker og behov.

Vi kan hjælpe med at arrangere alt vedrørende jeres studietur eller forretningsrejse. Vi sørger for alt det praktiske såsom flybilletter, transport, overnatninger, forsikringer, forplejning, middagsarrangementer mv.
Samtidigt kan vi tilbyde et hav af forskellige aktiviteter og dagsture samt længere ture både med og uden guide.

Skal I på sightseeing, se musical på Broadway, til fodboldkamp på stadion, på museumsbesøg eller noget helt femte, så sørger vi naturligvis også for det.

Viser 22 oplevelser

|Nulstil
Firma- og forretningsrejse til Rio, Brasilien

Brasilien - Rio de Janeiro

På jeres firma- og forretningsrejse til Rio de Janeiro har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Rio som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Rio, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 9.595,-
Firma- og forretningsrejse til Toronto, Canada

Canada - Toronto

På jeres firma- og forretningsrejse til Toronto har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Toronto som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Toronto, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
6 dage
fra 8.295,-
Firma- og forretningsrejse til Havana, Cuba

Cuba - Havana

På jeres firma- og forretningsrejse til Havana har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Cuba som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Havana, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 9.595,-
firma- og forretningsrejse til London, England

England - London

På jeres firma- og forretningsrejse til London har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve London som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i London, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 2.450,-
Firma- og forretningsrejse til Fiji, Nacula Island

Fiji - Nacula Island

På jeres firma- og forretningsrejse til Fiji har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Fiji som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Fiji, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
12 dage
fra 19.650,-
Firma- og forretningsrejse til Amsterdam, Holland

Holland - Amsterdam

På jeres firma- og forretningsrejse til Amsterdam har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Amsterdam som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Amsterdam, der har lidt mere kant end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 2.695,-
Firma- og forretningsrejse til Dublin, Irland

Irland - Dublin, teambuildingtur

På jeres firma- og forretningsrejse til Dublin har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Dublin som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Dublin, der har lidt mere kant, end sædvanligt. I dette rejseforslag er der fokus på teambuilding, og vi har derfor lavet et 3-dages forslag med sjove aktiviteter inkluderet i prisen.
Læs mere
3 dage
fra 4.850,-
Firma- og forretningsrejse til Gardasøen, Italien

Italien - Gardasøen

På jeres firma- og forretningsrejse til Gardasøen har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve området som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser ved Gardasøen, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 3.998,-
Firma- og forretningsrejse til Milano, Italien

Italien - Milano

På jeres firma- og forretningsrejse til Milano har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Milano som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Milano, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
3 dage
fra 5.700,-
Firma- og forretningsrejse til Rom, Italien

Italien - Rom

På jeres firma- og forretningsrejse til Rom har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Rom som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Rom, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 6.400,-
Firma- og forretningsrejse til Tokyo, Japan

Japan - Tokyo

På jeres firma- og forretningsrejse til Tokyo har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Tokyo som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Tokyo, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 8.300,-
Firma- og forretningsrejse til Shanghai, Kina

Kina - Shanghai

På jeres firma- og forretningsrejse til Shanghai har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Shanghai som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Shanghai, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 6.495,-
Firma- og forretningsrejse til Lissabon, Portugal

Portugal - Lissabon

På jeres firma- og forretningsrejse til Lissabon har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Lissabon som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Lissabon, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 5.398,-
Firma- og forretningsrejse til Malaga, Spanien

Spanien - Malaga

På jeres firma- og forretningsrejse til Malaga har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Malaga som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Malaga, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 4.598,-
Firma- og forretningsrejse til Mallorca, Spanien

Spanien - Mallorca

På jeres firma- og forretningsrejse til Mallorca har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Mallorca som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser på Mallorca, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 4.198,-
Firma- og forretningsrejse til Sri Lanka

Sri Lanka - Negombo

På jeres firma- og forretningsrejse til Negombo, Sri Lanka har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Sri Lanka som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Negombo, Sri Lanka, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 8.500,-
Firma- og forretningsrejse til Tanzania

Tanzania - Moshi

På jeres firma- og forretningsrejse til Tanzania har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Tanzania som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Tanzania, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 9.450,-
Firma- og forretningsrejse til Prag, Tjekkiet

Tjekkiet - Prag

På jeres firma- og forretningsrejse til Prag har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Prag som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Prag, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 1.595,-
Med tog
Firma- og forretningsrejse til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

På jeres firma- og forretningsrejse til Berlin har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Berlin som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Berlin, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
5 dage
fra 2.550,-
Firma- og forretningsrejse til Østrig med action

Østrig - Kaprun med action

På jeres firma- og forretningsrejse til Østrig har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Østrig som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Østrig, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 6.500,-
Firma- og forretningsrejse til Wien, Østrig

Østrig - Wien

På jeres firma- og forretningsrejse til Wien har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Wien som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Wien, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 2.595,-
Med bus
Firma- og forretningsrejse til Østrig med action

Østrig - Adrenalintur til Area 47 i Ötztal

På jeres firma- og forretningsrejse til adventureområdet Area 47 har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Østrig som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Østrig, der har lidt mere kant, end sædvanligt. Denne tur giver et ordentligt skud adrenalin og er den fedeste oplevelse for alle, der kan lide action.
Læs mere
3 dage
fra 3.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk

Værd at vide om firmarejsen

Få info og fakta om firma- og forretningsrejsen lige her!

Skræddersyede firmarejser der rykker jer tættere sammen

Nogle gange er der behov for at rykke væk fra de vante omgivelser og tage uden for de danske grænser for derved at kunne rykke tættere på hinanden som team og individer. Et ophold i udlandet med alle dine kollegaer samlet kan have mange formål. Hos Jysk Rejsebureau arrangerer vi indholdsrige forretnings- og firmarejser samt studieture, der er særligt målrettet virksomheder.

Vil I kombinere et fagligt program med sightseeing, underholdning eller medrivende aktiviteter? Måske vil I tage til lidt anderledes destinationer, som ikke tæller de mest almindelige rejsemål for firmarejser? Vi kan skræddersy firmarejsen, som I ønsker det, eller I kan vælge en af vores mange spændende rejseforslag, som de er præsenteret. Uanset hvor i verden, I drager hen sammen, giver de inspirerende omgivelser og store oplevelser jer fornyet energi til den videre hverdag i firmaet.
Firma- og forretningsrejser

Hvad er destinationen? Vi arrangerer firmarejser i hele verden

Hos Jysk Rejsebureau har I god mulighed for at vælge den helt rigtige destination, der matcher både ønsker, behov og budget. Vil I eksempelvis arrangere en firmarejse til Italien eller andre skønne lande i Europa? Eller vil I helt om på den anden side af kloden til lande såsom Canada og Brasilien? Det kan også være, at I vil opleve Østens magi og det sprudlende forretningsliv i lande såsom Kina, hvor I har mulighed for at besøge børsen i Shanghai? Hos os kan I få skræddersyet firmarejsen til et hav af rejsemål rundt om i verden.

Udover muligheden for at opleve hinanden på nye måder og i andre omgivelser, kan I også opleve fascinerende kultur og storslået natur helt tæt på. På Fiji kan I for eksempel opleve den uendelige skattekiste af flotte fisk og koralrev, der gemmer sig under havets overflade og på Cuba kan I nyde kunst, musik og underholdning i massevis. Overalt i verden er der unikke seværdigheder og oplevelser, der venter på jer.
Oplev lokale dyrke Tai Chi i Shanghai

Recepten for succesfulde firmarejser

Både turen dertil og indkvarteringen er vigtigt for at få den bedste start på jeres firmarejse og sikre et succesfuldt ophold fra start til slut. Vi sørger for transporten hele vejen frem til hotellet og retur og finder det rette flyselskab og afgange til jeres behov. Og vi kan nøje udvælge hoteller, der lever op til alle jeres krav og ønsker. Derudover hjælper vi gerne med at arrangere diverse aktiviteter ned til mindste detalje, hvad end der er fokus på det faglige indhold eller andre oplevelser sammen. Det kan for eksempel være:

  • Booking af mødelokaler
  • Fælles middag
  • Fælles underholdning
  • Konferencer
  • Teambuilding
  • Virksomhedsbesøg

Teambuilding og workshops i Ubud på Bali

Professionel planlægning fra start til slut

At drage ud i verden og tilrettelægge et oplagt program for alle medarbejderne kræver sin planlægning. Hos Jysk Rejsebureau gør vi det nemt og overskueligt for dig at arrangere en grupperejse for hele firmaet. Det betyder, at vi klarer alle de praktiske detaljer, så I kan fokusere på andet vigtigt - heriblandt fællesskabet på rejsen. Vi tilbyder desuden rejseforsikring gennem Gouda Rejseforsikring, så I trygt kan tage afsted på firmarejsen.

Vil I have den rette sparring i forbindelse med arrangering af jeres kommende firmarejse, studietur eller forretningsrejse? Book et gratis og uforpligtende møde hos en af vores rejsekonsulenter med speciale i grupperejser for erhverv, og fortæl os om jeres ønsker. Så planlægger vi, i et tæt samarbejde med jer, en uforglemmelig erhvervsrejse. Vi ser i høj grad frem til at høre fra jer.
Gruppeafdelingen
faq

Kan I hjælpe med at bestille program til firmarejsen?

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi firma- og forretningsrejsen til jer, helt efter jeres ønsker og behov. Vi kan bestille et fuldt program til jer og hjælpe med planlægningen fra A-Z. Kontakt os og få en uforpligtende snak med os om jeres ønsker.


Kan I hjælpe med mødefaciliteter i udlandet?

Vi kan hjælpe med at sørge for gode mødefaciliteter i det land I ønsker at rejse til, herunder booking af mødelokaler samt forplejning mv.


Hvornår skal vi senest bestille program?

For at vi kan give jer den bedste service og pris samt sikre ledige pladser, overnatning m.m., anbefaler vi at I bestiller jeres program til firmarejsen i god tid og gerne senest 2 måneder før afrejse.


Hvornår vil vi modtage vores rejsedokumenter?

I modtager jeres rejsedokumenter 8-10 dage før afrejse.

Hvornår skal vi betale depositum?

Depositum betales samtidigt med at firmarejsen bestilles.


Hvor meget udgør depositum pr. person?

Depositumbeløbet kan variere alt efter om I skal rejse med fly, tog eller bus, men vil ligge mellem 750-1.500 kr. pr. person.


Hvilke oplevelser kan I hjælpe med at planlægge?

Vi kan hjælpe med at arrangere masser af forskellige aktiviteter og dagsture, som et spændende afbræk under jeg forretningsrejse. Vi hjælper selvfølgelig også med billetter til musical, sightseeing, sportsbegivenheder, museer mv.


Hvornår skal restbeløbet betales?

Restbeløbet betales som udgangspunkt 2 måneder før afrejse. I vil modtage en ny faktura fra os med restbeløbet, når det er tid til betaling.
Til top