Se nyhedsbrevet i en browser
 

Unikke oplevelser på dit latinamerikanske rejseeventyr 🤩

Udforsk Latinamerika og kom tæt på kulturen, naturen og de lokale
Drømmer du om at opleve det autentiske Latinamerika på en måde, der adskiller sig fra de sædvanlige rejseoplevelser? Så er dette nyhedsbrev lige noget for dig! Vi dykker ned i nogle af de mest unikke og mindeværdige oplevelser, der giver dig mulighed for at fordybe dig i kulturen og livet i de latinamerikanske lande.

At rejse på egen hånd - langt fra de mest turistede områder, derude hvor de lokale bor og lever - er din chance for at komme helt tæt på de kulturer og lande, som du besøger. Sådan rejser vi selv, og det bliver vi ved med. For det er ofte der, at du får de største og mest mindeværdige oplevelser. Det er der, du virkelig mærker verden.

Inspiration til din rejse i Latinamerika

'Mærk verden'-oplevelser til dit latinamerikanske eventyr 👇


Overnat på homestay

Få en unik kulturel oplevelse og kom helt tæt på de lokale, når du overnatter på homestay. Homestay giver en helt særlig mulighed for at leve sammen med lokale familier og se deres dagligdag på nært hold. Bo f.eks. hos lokale i Guatemala eller Peru og få en dybere forståelse af landenes kultur, traditioner og livsstil.

Arbejd som frivillig

Arbejder du frivilligt på din rejse i Latinamerika, får du en muligheden for at få en bedre forståelse for de lokales daglige liv, samtidig med at du bidrager til lokalsamfundet. I Ecuador kan du f.eks. arbejde frivilligt med gadebørn, på Animal Rescue Center i regnskoven eller konserveringsarbejde på en organisk farm.

Besøg lokale stammer

Og oplev den rige kulturelle arv og traditioner hos indfødte befolkningsgrupper i forskellige lande i Latinamerika. Besøg f.eks. Kogi-folket i Colombia. Det er en helt unik mulighed for at lære om de indfødtes historie, sprog, ritualer og daglige liv. Er du heldig, bliver du inviteret til at deltage i traditionelle ceremonier som f.eks. dans, musik og håndværk.

Udforsk Amazonas

Tag på opdagelse ad junglens vandveje i traditionelle kanoer eller kajakker, og oplev økosystemet og dyrelivet fra vandet. Eller tag på et jungletrek om natten og led efter interessante dyr som bl.a. gekkoer, edderkopper og skorpioner. Regnskoven bliver meget mere levende, når mørket sænker sig, og lydene fra dyr og insekter er overvældende.

Tag på jaguar-safari

Det gigantiske vådområde Pantanal i hjertet af Brasilien er uden tvivl blandt verdens bedste safariområder - især når det gælder jaguar-safari. Her kan du bo på en traditionel lodge midt ude i naturen, hvorfra du kan tage på spændende dagsture enten som safaritur i jeep, på vandretur eller i kano eller båd.

Trek i Patagonien

Trekking giver dig mulighed for at udforske landskaber og områder, der ofte ellers er utilgængelige. Trek f.eks. på W-trek i Torres del Paine National Park og udforsk de ekstreme kontraster i Chiles fantastiske natur. Her venter dig udfordrende trekking blandt dramatiske bjergformationer og imponerende gletsjere.

Er du blevet hooked på Latinamerika? 🤗

Så kan du finde mere rejseinspiration i vores blog!
I vores blog finder du meget mere rejseinspiration til din drømmerejse. Drømmer du f.eks. om en rejse i Sydamerika? Så har vores eksperter samlet de bedste steder at rejse til i Sydamerika, og dem kan du læse mere om i dette blogpost: "De 26 bedste steder at rejse til i Sydamerika".

Er en familierejse i Latinamerika øverst på drømmelisten kan du f.eks. finde inspiration i Mathildes blogpost: "På familieeventyr i fantastiske Mexico". Er du til adventure, kan det være, at Thyras "Dagbog fra Costa Rica" kan være inspiration til din drømmerejse.

Tryk på knappen nedenfor og vælg det land, du er interesseret i, og se alle blogposts, der handler om netop din drømmedestination. God læsning!

Rejseblog

Meget mere rejseinspiration til Latinamerika 🤩

Hør om din latinamerikanske drømmedestination fra en, der selv har været der
Se vores kommende foredrag og webinarer om latinamerikanske lande her 👇

17. april 2024: Brasilien (online webinar)
18. april 2024: Peru (online webinar)
24. april 2024: Argentina og Brasilien (foredrag i Herning)
2. maj 2024: Peru og Ecuador (foredrag i Aalborg)
8. maj 2024: Ecuador, Galapagos og Peru (foredrag i Herning)
14. maj 2024: Argentina og Chile (foredrag i Kolding)
14. maj 2024: Mexico (online webinar)
16. maj 2024: Peru (online webinar)
22. maj 2024: Costa Rica (online webinar)
28. maj 2024: Costa Rica (foredrag i Kolding)
12. juni 2024: På rundrejse i Sydamerika (foredrag i Herning)

Husk at tilmelde dig online 👍

Se hele listen og tilmeld dig her!