13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 30.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i historiske Olinda, som i dag er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er også kendt for sit karneval, som finder sted hvert år i februar måned. Her emmer af afrikanske traditioner fra kolonitiden, som opleves tydeligt, mens du bevæger dig rundt blandt de farverige huse og smukke kirker. Du overnatter på en hyggelig pousada få minuters gang fra stranden midt i Olindas gamle bydel.
Efterfølgende fortsætter turen til Pantanal, som er et af verdens største vådområder. Det gigantiske vådområde Pantanal i hjertet af Brasilien er uden tvivl blandt verdens bedste safariområder. Især når det gælder jaguar-safari, som ses bedst i perioden april til oktober. Her bor du på en traditionel lodge midt ude i naturen, hvorfra du tager på spændende dagsture enten som safaritur i jeep, på vandretur eller i kano eller båd. Dyrelivet i Pantanal er rigt, og landskaberne er åbne, hvilket gør det lettere at få øje på de vilde dyr. Ud over jaguarer er der også mulighed for at opleve dyrearter som f.eks. tapirer, kaimaner, myreslugere, kæmpeoddere, tukaner, papegøjer og kapivar.
Rejsen fuldendes med nogle fantastiske dage i Rio de Janeiro med sine karakteristiske seværdigheder og legendariske strande. Her overnatter du på et stilfuldt hotel på Copacabana. Vi har inkluderet en cykeltur rundt til byens seværdigheder med en lokal guide. Du kan også tage på tur til en af byens farvelaer eller nyde en svømmetur på den legendariske strand Copacabana.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

I den centrale og østlige del af landet er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra december til marts.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Recife, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Olinda
Ved ankomst til Recife bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til din pousada i Olinda. Resten af dagen er til fri disposition. Olinda ligger ved Atlanterhavets kyst og er på UNESCOs verdensarvsliste for sine velbevarede og smukke villaer og hollandsk og portugisisk inspirerede barok arkitektur. Byen er også populær for sit karneval, hvor du kan feste og danse med de lokale. Karnevallet afholdes normalt i februar og det er gratis at deltage.
3. dag: Byrundtur i Olinda
Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad, går turen med lokal guide rundt i Olinda, den gamle delstats-hovedstad. Sammen udforsker du området Alto da Sé med sine farverige huse og koloniale kirker, bl.a. Catedral Sé de Olinda og Igreja de Nossa Senhora da Misericórdia, hvor du kan nyde den smukkeste udsigt over Olinda og Recife. Guiden sørger for at du får en god introduktion til Olinda og dens historiske betydning for Brasilien. (M)
4. dag: På opdagelse i historiske Olinda
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske de mange kunstgallerier, tage på stranden eller shoppe souvenirs, m.m. (M)
5. dag: Olinda til Pantanal
I dag tager du videre med fly til Cuiabá i Pantanal, hvor du bliver afhentet og kørt til din lodge. Om eftermiddagen vil der være mulighed for, at udforske naturen og dyrelivet omkring lodgen. Pantanal er verdens største vådområde, som strækker sig i uendelige vidder fra det sydlige Brasilien og langt ind i Bolivia og Paraguay. Her møder Amazonas regnskov den brasilianske savanne, hvilket resulterer i Sydamerikas bedste safariområde med en fantastisk biodiversitet med mere end 1.000 fuglearter, 300 arter af pattedyr, 3.500 plantearter og 480 typer af reptiler. De åbne landskaber gør det langt nemmere, at spotte de vilde dyr. Specielt i tørtiden fra (maj - oktober) er det bedst at opleve det fantastiske dyreliv, da dyrene samler sig ved de få tilbageværende vandhuller. Det er også i denne periode, at der er bedst chance for, at spotte vilde jaguarer. Du vil under hele dit ophold have engelsktalende naturguide, som kan fortælle om flora, fauna og det fantastiske dyreliv i Pantanal. (M,A)
6. dag: Jaguar-safari
Der er tidlig morgen afgang fra din lodge, da du skal på heldagssafari dybt inde i Pantanals vilde natur, hvor der er størst chance for at spotte den brasilianske jaguar. Dagen starter med en køretur af Transpantaneira Park Road til Porto Jofre. På køreturen har du gode muligheder for at iagttage Pantanals rige dyreliv som f.eks. kaimaner, hjorte, flodsvin, myreslugere, papegøjer, tukaner og flere forskellige abearter. I Port Jofre påmønstrer du en safaribåd, som er den bedste transportform, da der er størst chance for at spotte jaguarer langs vandvejene i Pantanal. Her sættes kursen mod Waters State Park, hvor der venter dig safarioplevelser i absolut verdensklasse. Jaguaren er det største af Brasiliens kattedyr og en formidabel jæger. Den ligger ofte på lur langs flodbredden på udkig efter kæmpeoddere og andre byttedyr. Husk kikkerten og kamera samt lidt snack til en lang dag på floden. Frokosten nydes i det fri, men morgenmad og aftensmad nydes på en lodge. Efter cirka otte timer på floden går turen tilbage til din lodge, hvor du ankommer sent om aftenen. (M,F,A)
7. dag: Blandt vilde dyr i Pantanal
Der vil være forskellige aktiviteter, hvor du kan opleve Pantanals forundelige dyre- og planteliv. Det vil blandt andet være: kanotur på floden, jeep-safari, fiske efter piratfisk, trekking og selvfølgelig nyde de smukke solnedgange og den uberørte stjernehimmel. (M,F,A)
8. dag: Pantanal til Rio de Janeiro
Om morgenen bliver du kørt til Cuiabá lufthavn, hvor du flyver videre til farverige og mangfoldige Rio de Janeiro. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel på Copacabana, hvor du har resten af dagen på egen hånd. (M)
9. dag: Cykeltur i Rio de Janeiro
Rio de Janeiro er Sydamerikas mest cykelvenlige storby med over 400 km cykelstier og i dag skal du rundt til byens mange seværdigheder med en lokal guide. Du kommer bl.a. forbi flere af byens strande, smager på lokale specialiteter (ikke inkluderet i prisen), opleve den historiske del af Rio og besøge bydelen Lapa. Turen tager cirka fire timer og slutter på Bike Rio Cafe, hvor du købe dig en velfortjent øl eller sodavand. (M)
10-11. dag: På opdagelse i Rio de Janeiro
Velkommen til Rio! Byen man ikke kan komme udenom på en rejse til Brasilien. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paolo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. Snyd ikke dig selv for en middag på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter) eller tag på en guidet tur til en af byens favelaer. (M[])
12. dag: Afrejse fra Brasilien
I dag bliver du hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvor turen går hjem til Danmark. Tidspunktet afhænger af dit oversøiske fly. (M)
13. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter to ugers fantastisk rundrejse i Brasilien.

Overnatninger

3 overnatninger på Pousada Quatro Cantos i Olinda
3 overnatninger på Aymara Lodge i Pantanal
4 overnatninger på Nacional Inn i Rio de Janeiro

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på opholdet og turene i Pantanal samt byrundtur i Olinda og cykeltur i Rio.

Juli - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Recife / Recife - Cuiabá / Cuiabá - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Byrundtur i Olinda med engelsktalende guide
 • 4 dages ophold på lodge i Pantanal inkl. ture, oplevelser og jaguar-safari samt engelsktalende guide
 • Cykeltur i Rio de Janeiro med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top