Se nyhedsbrevet i en browser
 

Udforsk verden gennem dine smagsløg 🌏🍴

Få inspiration til madoplevelser på dit næste rejseventyr!
Forestil dig at gå gennem travle markeder fyldt med duftende krydderier, at sidde ved små gadeboder og nyde autentiske retter tilberedt af dygtige lokale kokke og at være med i køkkenet hos din værtsfamilie. Når vi rejser, elsker vi at smage på de lokale retter, og det er lige så vores munde løber i vand, når vi tænker tilbage på de vildeste smagsoplevelser, vi har haft rundt om i verden.

Drømmer du også om vilde smagsoplevelser på din næste rejse? Læs med her i nyhedsbrevet og få inspiration til dit næste smagseventyr!

Bliv klogere på landets autentiske retter gennem de lokale 🧡

To bud på unikke madoplevelser til din næste rejse

Madlavningskursus 🧑‍🍳

Lær hvordan lokale retter tilberedes
Et madlavningskursus er en fantastisk oplevelse! Du handler ofte de friske råvarer på det lokale marked, og herefter går turen til et køkken, hvor du tilbringer de næste timer med at lære, hvordan du laver lokale retter. En rigtig god og sjov aktivitet, som også er ideel for børnefamilier.

Homestay 🏠

Kom med din værtsfamilie i køkkenet
På et homestay har du mulighed for at lære om de lokales hverdag, liv og selvfølgelig madtraditioner. Det er altid hyggeligt at gå i køkkenet sammen med værtsfamilien. Det giver anledning til gode snakke, og du får helt sikkert inspiration til retter, som kan afprøves i køkkenet, når du vender hjem.

Vi ELSKER det asiatiske køkken 🍜

- De 50 bedste streetfoods i Asien
Tag på en smagsrejse gennem Asien og opdag de autentiske og uimodståelige smagsoplevelser, der findes på gader og stræder over hele kontinentet! CNN Travel har udarbejdet en liste over de 50 bedste streetfoods i Asien, der vil forkæle dine smagsløg.

Smag f.eks. Banh mi i Vietnam, Kimbap i Sydkorea eller Halo-halo i Filippinerne. Klar til at gå på opdagelse? Klik her for at læse mere og lad dig inspirere til dit næste madeventyr i Asien!

Se listen her

Streetfood i verdensklasse

Gastronomisk oplevelse i Singapore
I Singapore, i et madcenter tæt ved Little India, kan du smage Michelin-rated streetfood. Det er noget af det eneste streetfood i verden, der er blevet bedømt af Michelin-guiden. Smagen er én ting, men oplevelsen i sig selv er også helt særlig. Det er et meget lille køkken bestyret af den flinkeste lille dame. Hun er helt fantastisk!

Læs vores blogpost her

Spis dig igennem Indien

Kulinarisk oplevelse i Indien
Dyk ned i de farverige gadekøkkener, hvor duften af friskbagte chapatis og simmerende karryretter hænger i luften. Oplev en verden af ​​smag og krydderi i det indiske køkken, hvor hver bid er en eksplosion af krydderier og smagsnuancer. Klik på linket nedenfor, og se vores liste over retter, du ikke må gå glip af i Indien.

Læs vores blogpost her

Meget mere rejseinspiration til dig 🤩✈️

Deltag i vores rejseforedrag og webinarer og bliv klogere på din næste rejse
Vi elsker at dele ud af vores rejseerfaringer og oplevelser og afholder mange rejseforedrag og webinarer. Du kan deltage i vores webinarer online eller et rejseforedrag i en af vores butikker: Aarhus, Aalborg, Herning, København, Kolding eller Odense.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at inspirere dig til din næste rejse! 🌍✈️

Se hele listen og tilmeld dig her!