Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hold din sommerferie i Australien

- og oplev naturen, strandene og den spændende kultur
Måske tænker du, at Australien er bedst at udforske i den danske vinter – og det er da også korrekt, hvis man taler om det sydlige Australien. Men der er mindst lige så mange muligheder i vores sommer. Hele det tropiske nord, ”hvor regnskoven møder revet” og de vilde, øde kæmpelandskaber i ”the real outback of Australia” – Northern Territory, er helt perfekte i den danske sommer.

Her kan du opleve vilde dyr, hulemalerier, tropisk regnskov, bjerglandskaber med de smukkeste vandfald, og selvfølgelig verdens største koralrev, Great Barrier Reef, for bare at nævne nogle få. Og det nordlige Australien er faktisk kun ca. 4 timer længere væk end Bali!

Vestaustralien er ligeledes en fantastisk destination i vores sommer. Her er spektakulære nationalparker, smukke strande og ikke mindst gode chancer for at snorkle med verdens største fisk, hvalhajen - en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Australien er fyldt med muligheder, så det er bare at vælge - og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. G' day, Mate - velkommen til Australien.

Se alle vores rejser til Australien her

Natur, kultur og strand i det nordlige Australien

- Outback, regnskov og verdens største koralrev. 16 dage fra kr. 22.995 pr. person
Tag til det nordlige Australien til sommer og bliv overrasket over landets mangfoldighed. På denne rejse kan du opleve både Northern Territory med den vilde natur og aboriginernes kultur, snorkling med vilde pukkelhvaler ved Sunshine Coast og regnskov og Great Barrier Reef ved Cairns. En tur der med fordel kan udvides, hvis du har flere dage til rådighed – for områderne byder på uendeligt mange oplevelser.


Læs mere her

Oplev Australien, Fiji og Singapore

- 27 dage fra kr. 18.495 pr. person
Hvorfor vælge ét land, når du kan komme på roadtrip i camper i Australiens tropiske nord, opleve Sydney, slappe af på Fijis fantastiske strande og lige få et strejf af østens mystik med hjem fra Singapore?
27 dage er dette rejseforslag på, men vi skræddersyer som altid efter dine ønsker og behov.

Læs mere her

Luksus-autocamper i Australien

- 30 dage fra kr. 19.495 pr. person

Australien kan sagtens opleves fra Sydney og norpå i camper om sommeren. Jo nordligere I kommer, desto varmere bliver det. Friheden i en autocamper er ubeskrivelig, I kommer helt tæt på naturen, og I kan rejse i jeres helt eget tempo - what's not to like?


Læs mere her

Grupperejse for unge

- Australien, Bali og Lombok. 1,5 måned for kr. 22.995 pr. person
Hvis du lige står og har halvanden måned til rådighed til sommer og drømmer om at opleve Australien og Indonesien sammen med andre unge, så er denne Backpacker Adventure rejse helt sikkert noget for dig.

Der er stadig ledige pladser på de to afgange den 1. og 8. juli - men skynd dig, konceptet er nemlig populært som aldrig før.

Læs mere her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om Australien
Roadtrip i Australien
5. Marts kl. 18 i Aarhus

Australien
6. februar kl. 18 i Aalborg

Australien og New Zealand
14. februar kl. 18 i Herning

Australien og Stillehavet
5. april kl. 18 i København


Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen