KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 37.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I egen luksus autocamper kan du komme ud i Australiens kroge - til de små byer, de fabelagtige nationalparker og de fede strande, hvor ikke mange når ud.

Rejsen starter med fire dage i Sydney på egen hånd. Herfra henter du din autocamper og kan frit rejse op langs den Australske østkyst til Cairns. Du har autocamperen i 23 dage og med fri kilometer kan du frit sætte kursen som det passer dig. Efter du har afleveret autocamperen i Cairns kommer du på egen hånd til din lejlighed ved fantastiske Trinity Beach i Cairns. Her har du to nætter inden rejsen går retur til Danmark - der er mulighed for at lave stop i f.eks. Singapore eller Hong Kong på hjemrejsen.

Hos Jysk Rejsebureau har vi masser af Australien eksperter, der kan hjælpe dig med rejs-selv-ruter, must-sees og ideer til fede campingpladser på østkysten.

Autocamperen er udstyret med dobbeltseng, toilet/bad, køkken, køleskab, dvd/fladskærm, grill, aircondition, sengetøj/dyner, køkkengrej og meget mere. Den kører på diesel og er med automatgear - så du skal ikke bøvle med manuel gear, men i stedet for koncentrere dig om at køre i modsatte (venstre) side af vejen.

Dette rejseforslag er udarbejdet udfra to forskellige autocampere og er inkl. alle forsikringer (også selvrisikoannulleringsforsikring) og ekstra chauffør:

Maui Ultima
Maui Platinum Beach

Hos Jysk Rejsebureau kan vi tilbyde alt fra budget- til luksusautocampere. Ønsker du at spare penge, så kan dette rejseforslag også laves udfra en budget- eller standardautocamper. Rejser du med familien, er det også muligt at leje autocamper med plads op til 6 personer.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at du kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor du skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark. Turen til Australien tager ca. 24 timer, så alt efter hvor du skal mellemlande, vil du ankomme til Sydney på dag to eller tre.
2.-4. dag: Ankomst til Sydney
Vi har sørget for de tre første overnatninger på et centralt beliggende hotel i Sydney. Dermed får en en god og rolig start på din rejse rundt i Australien. Brug dagene på at udforske byen: se Operahuset, kravl op på Harbour Bridge, nyd solen på Bondi Beach og indsnus stemningen i byen, inden du skal ud og nyde friheden på fire hjul på din kør-selv ferie
5.- 26. dag: Afhentning af camper og af sted på kør-selv rejse
Efter et par dage i Australiens største by, henter du din autocamper og sætter kursen mod Cairns i nord. Du har 23 dage til at køre de godt 2.500 km, der er mellem Sydney og Cairns. Friheden er det vigtigste tema i denne rejse - men vi er gerne behjælpelige med et par forslag til gode stops. Herunder kan du læse om nogle af vores favoritoplevelser langs den australske østkyst:
 • Tag på vandretur i Blue Mountains
 • Smag på den gode vin i Hunter Valley
 • Oplev kystbyen Port Stephens
 • Udforsk Myall Lakes National Park
 • Nyd de smukke vandreture og tag en svømmetur i Crowdy Bay National Park
 • Tag på vandreture i New England National Park og Lamington National Park
 • Nyd den gode surfing eller tag en dukkert ved Crescent head eller Byron Bay
 • Oplev de vilde dyr i Australia Zoo
 • Udforsk den smukke natur og gode badestrande ved Sunshine Coast og Glass House Mountains
 • Oplev dingoer, krystalklare ferskvandssøer og den rå kyststrækning på Fraser Island
 • Har du tid og råd, så tag en tur til den fantastiske ø Lady Elliot
 • Oplev den afslappede stemning i Agnes Water & Town of 1770
 • Få en outback-oplevelse med hulemalerier og vilde kænguruer i Carnarvon National Park
 • Nyd de smukke strande og øer ved Whitsunday islands
 • Tag en svømmetur i Paluma National Park eller Wooroonooran National Parks mange vandfald
 • Udforsk de imponerende huler ved Capricorn Caves
 • Lær hvordan de lokale aboriginer lever med og ad naturen ved Port Douglas
 • Oplev verdens ældste regnskov og de øde strande ved Cape Tribulation
 • Snorkel eller dyk på verdens største koralrev, Great Barrier Reef
Som du kan se venter der masser af fantastiske oplevelser på den australske østkyst – og dette er kun et udvalg af dem.
27.-28. dag: Aflevering af camper og Cairns
Efter du har afleveret din autocamper i Cairns tager du til din lejlighed ved Trinity Beach. Stranden ligger umiddelbart nord for lufthavnen i Cairns, hvor du afleverer camperen. Du finder selv hertil. Ved Palm Cove har du to overnatninger og du kan selv bestemme hvad tiden her skal gå med. Nyd en dag ved poolen, tag til stranden, tag på en dagstur ud på Great Barrier Reef eller tag på opdagelse i regnskoven. Mulighederne er mange.
29. dag: Hjemrejse
I dag er det på tide at sige 'på gensyn' til Cairns og Australien, da du atter sætter kursen mod Danmark. Da du flyver mod urets retning på hjemrejsen, ankommer du i Danmark dagen efter.
30. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk kør-selv eventyr i Australien.

Overnatninger

3 overnatninger på Ovolo Woolloomooloo i Sydney
22 overnatninger i autocamper (Maui Ultima Elite eller Maui Beach Elite - se camper specs her)
2 overnatninger på Paradise on the Beach Resort i Palm Cove

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i Australien, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Aboriginal oplevelser, m.m.

Bemærk, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i din autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men disse kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Kreditkort
 • Evt. vejkort over Australien
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Sydney // Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 23 dages leje af Maui camper (elite-version), Sydney - Cairns, inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, ekstra chauffør, tablet (med GPS) og alt nødvendigt udstyr
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Udgifter til overnatninger på campingpladser
 • Udgifter til brændstof
 • Måltider
 • Envejsleje på camper (cirka AUD 185,-)
 • Ture og oplevelser

Prisbemærkning

Frapris ved Maui Ultima Elite*: 37.495 dkr. pr. person
Frapris ved Maui Beach Elite*: 41.495 dkr. pr person

*Elite-udgaverne af maui er garanteret under ét år gamle. Du kan spare lidt ved at booke en maui camper der er op til 3 år gammel.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top