Søg
Søg
Australien

Australien

Kom med en tur til den anden side af jorden, og hør om landet der indeholder alt fra jungle til outback, og fra verdens farligste dyr til de allermest nuttede samt byder på noget af verdens smukkeste natur.


Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på en gang. Det kan vi heller ikke på én aften, så derfor vil fokus ligge på de pulserende storbyer Sydney, Melbourne og Brisbane, østkystens naturperler og hyggelige byer, samt Kronprinsesse Marys hjem-ø Tasmanien, som I sandhed er en dronning værdig!

Vi vil komme omkring forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser som I ikke må gå glip af. Vi kommer også til at snakke om både sæson, budget og stopovermuligheder og forhåbentlig går I herfra langt klogere end da I kom.

Kom og hør om min fantastiske rejse til Australien og se billeder fra dette storslåede land.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
24-09-2019
kl. 18:00
07-01-2020
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Heidi Johansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1 time og 45 min.

Læs mere om

Australien

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: