Søg
Søg
For de fleste er mødet med Australien kærlighed ved første blik - lad os hjælpe dig med at komme down under!

Grupperejser til Australien

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Australien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Australien kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Australien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
Backpacker Adventure
Sommertur
fra: 22.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Lombok

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se bl.a. solopgangen fra toppen af Rinjani-vulkanen.

Varighed: 1,5 mdr.

fra: 36.995,-
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Denne rejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3 mdr.

fra: 37.995,-
Skydive, New Zealand

Thailand, Australien, New Zealand og Maldiverne

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3 mdr.

fra: 49.995,-
Backpacker Adventure jorden rundt

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

fra: 49.995,-
Backpacker Adventure jorden rundt

Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

Studierejser og skolegrupper
Studietur
fra: 13.495,-
Sydney, Operahouse, Australia

Australien - Sydney

Sydney er med sine lækre strande, grønne områder, verdens største naturlige havn og er med den berømte bro, Harbour Bridge, en af de smukkeste storbyer der findes. Her kan du gå på opdagelse i den australske historie, spise på lækre restauranter, smage god vin, nyde en opera i Sydney Operahus eller høre live musik på et af de lokale spillesteder.

Varighed: 11 dage

Gratis rejseforedrag

Roadtrip i Australien: 05-03-2018 18:00:00 : 10848
Aarhus
5. marts 2018 kl. 18:00

Roadtrip i Australien

Australien og New Zealand: 06-03-2018 18:00:00 : 10646
Aalborg
6. marts 2018 kl. 18:00

Australien og New Zealand

Australien og Stillehavet: 05-04-2018 18:00:00 : 10429
København
5. april 2018 kl. 18:00

Australien og Stillehavet

Se mere her
Til top
Find os på: