Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på én gang. Det kan vi heller ikke i aften.

Derfor vil fokus denne aften ligge på østkystens naturperler og de hyggelige byer. Vi skal omkring Sydney, strandene og Great Barrier Reef, hjertet af Australien (Red center) og det sydlige Australien, hvor vi kigger på området mellem Melbourne og Adelaide. Her kommer vi forbi Great Ocean Road, fantastiske nationalparker, vinområder og masser af dyreliv på Kangaroo Island.

Jeg fortæller også om forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser, som man ikke må gå glip af på rejsen til Australien. I kommer også til at høre lidt om bedste rejsesæson og budget.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top